Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google predstavio Pixel C tablet koji je sam napravio! (VIDEO)

Google predstavio Pixel C tablet koji je sam napravio! (VIDEO)

Google Pixel linija je upravo proširena. Na Nexus događaju koji je organizovao Google predstavljeni su njihovi mnogi novi proizvodi. Imali smo prilike da vidimo Nexus 5X, Nexus 6P telefone, međutim tu nije kraj jer Google predstavio Pixel C tablet.

>> Evo kako izgleda novi Nexus 5X telefon koji je Google juče predstavio! (VIDEO) <<

>> Google je predstavio Nexus 6P, svoj prvi premium telefon! (VIDEO) <<



Ovaj tablet pokreće Android 6.0 umesto Chrome OS budući da cela Pixel linija radi upravo na Slobodno možemo reći da je Pixel C veoma moćan uređaj s obzirom da unutar sebe pakuje Nvidia Tegra X1 procesor i 3 GB RAM-a. Kako Google tvrdi, Pixel C će biti dovoljno moćan da doraste svim zadacima, bilo to za posao ili zabavu.

Dosta pažnje je posvećeno tastaturi koja ide uz Pixel C tablet. Ona napravljena tako da joj nije potreban neki poseban mehanizam za učvrćivanje sa Pixel C tabletom jer putem to radi putem magneta. Povezuje se putem Bluetooth-a, a nagim tablet se može prilagođavati po potrebama korisnika bez ograničenja.

Ono što je odlično kod ove tastature je to što ona služi kao zaštita za tablet kada ga ne koristite. Jednostavno je položite preko erkana Pixel C tableta i ona će se pomoću magneta fiksirati za njega. Tastatura jednim punjenjem može da izdrži do dva meseca prosečnog korišćenja, međutim svaki pit kada je položite preko ekrana ona se bežično puni što znači da gotovo nikada neće ostati bez “đusa”. Cena ove tastature je 149 dolara, a ona i tablet će biti dostupni za kopovinu tokom zimskih praznika.




Planiramo da napišemo detaljan tekst o ovom tabletu jer samtaramo da će on osvojiti srca mnogih korisnika jer je prenosiv, jer ima tastaturu koja ujedno štiti tablet kada je ne koristite i zato što ima impresivne karakteristike koje mogu obezbediti odlično korisničko iskustvo. Budite uz nas i uskoro se detaljnije upoznajte sa Pixel C tablet računarom koji dolazi diraktno iz Google kompanije.tom operativnom sistemu. Ekran Pixel C tablet računara dijagonalu 10.2 inča, USB Tip C konektor i košta 499 dolara.