Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei predstavio Watch GT 2e, sa 100 različitih opcija za praćenje fizičke aktivnosti!

Huawei predstavio Watch GT 2e, sa 100 različitih opcija za praćenje fizičke aktivnosti!

Evo koliko će koštati novi Huawei Watch GT 2e satovi i koji su noviteti!

Huawei Consumer Business Group danas je predstavila novu verziju popularne serije HUAWEI WATCH GT 2 - HUAWEI WATCH GT 2e. Dizajnirana da inspiriše korisnike na aktivan životni stil, novi pametni sat ima 100 različitih opcija za praćenje različitih vrsta fizičke aktivnosti, od tradicionalnih sportova pa do modernih načina vežbanja.

 



Po prvi put, Huawei je uveo opciju praćenja zasićenja krvi kiseonikom (SpO2). Uz podršku baterije koja traje do dve nedelje 2 , uređaj je kreiran s ciljem da korisnicima prikaže naučno-sportski koncept življenja. Novi pametni sat podržava i opciju preciznog praćenja rada srca, podsetnike u slučaju da dođe do nekih neuobičajenosti u radu srca, merenje pritiska i opciju praćenja kvaliteta sna, što korisniku omogućava da prati svoje zdravstveno stanje u realnom vremenu.

Osim toga, HUAWEI WATCH GT 2e odlikuju poboljšanja kada je u pitanju dizajn samog uređaja u poređenju s dizajnom prethodnog uređaja, uključujući prikrivenu krunu. Novi sat biće dostupan u dve boje, Mint Green i Lava Red. Osim toga, HUAWEI WATCH 2e poseduje 1.39-inčni AMOLED displej pojačane preciznosti i visoke rezolucije. Uz ovaj živopisni ekran, korisnici su uvek samo jedan dodir od informacija, čak i ako vreme provode napolju tokom vedrih letnjih dana.



Ova funkcija je dostupna samo u nekim regionima u skladu sa lokalnim zakonima i propisima. iOS nije podržan. Tipični korisnički scenariji uključuju reprodukciju muzike u trajanju od 30 minuta, celodnevno nošenje, sa omogućenim praćenjem broja otkucaja srca, omogućen je naučni nadzor spavanja noću, prosečna nedeljna vežba u trajanju od 90 minuta (sa omogućenom lokacijom), obaveštenja o prijemu (primite 50 tekstova i podesite tri alarma svaki dan). Za reprodukciju muzike potrebno je povezivanje sa Bluetooth slušalicama.

Stvarni vek trajanja baterije zavisi od stvarnog vremena reprodukcije, ponašanja korisnika i stvarnim uslovima korišćenja. Popularna serija HUAWEI WATCH GT 2 koju karakteriše kućište širine 42mm, od sada će imati novu varijantu Champagne Gold kućišta sa trakama u dve nove boje, Frosty White i Chestnut Red, koje odišu spokojem i gracioznošću. Novi HUAWEI WATCH GT 2 42 mm takođe poseduje funkciju praćenja ciklusa namenjenu ženskim korisnicima 3 .




„Kao i prethodni HUAWEI WATCH GT proizvodi, i HUAWEI WATCH GT 2e će nastaviti da bude pouzdan partner u praćenju nivoa fizičke aktivnosti i zdravlja.“ Rekao je Richard Yu, izvršni direktor Huawei CBG, „Huawei pridaje ogroman značaj fitnesu i zdravstvenim funkcijama. S obzirom da radimo na daljem razvoju i unapređenju strategije bežičnog AI života za sve scenarije, 2020. godine, kondicija i zdravlje biće u većem fokusu.



Pošto su tehnološki proizvodi sve više povezani sa životima potrošača, Huawei će nastaviti da unapređuje tehnološka rešenja, poboljšava ekosisteme softvera i hardvera i inovira u oblasti prenosivih uređaja kako bi doprineo pametnom praćenju nivoa fizičke aktivnosti I zdravlja ljudi uz pomoć tehnologije. 

Jedinstven dizajn inspirisan klasičnim stilovima 

Dizajn HUAWEI WATCH GT 2e je sportski, dok je dizajn WATCH GT 2 klasičan. Umesto da prati tradicionalne dizajne gde je lice sata odvojeno od kaiševa, on poseduje klasični okrugli

brojčanik sa integrisanom trakom za ujednačen, moderan izgled. Njegovo kućište od nerđajućeg čelika dopunjuje skriveni, ravni dizajn krune koji se uklapa u zakrivljenu siluetu sata. Sat dolazi u četiri nove boje Graphite Black, Lava Red, Mint Green i Icy White, a kaiš je napravljen od mekane gume. Dvobojni TPU materijal, dvostruko upotpunjuje besprekorni dizajn.

Sve ove karakteristike ne samo da ističu kako se HUAWEI WATCH GT 2e može nositi, već i naglašavaju njegovu dugotrajnost. Čak i tokom intenzivnog vežbanja, praćenje fizičke aktivnosti i zdravlja i dalje je tačno. Opremljen 1,39-inčnim AMOLED ekranom osetljivim na dodir, omogućava vam da jasno vidite detalje čak i tokom boravka napolju kad je sunce snažno.




Najnoviji Huawei pametni sat donosi iznenađenja kada su u pitanju nove pozadine sata. Uvođenjem novih pozadina koja su u pokretu, Huawei nudi korisniku još više opcija za prilagođavanje. Pored toga, nova tema sa dualnom vremenskom zonom pomaže korisnicima da ostanu povezani sa prijateljima, porodicom i kolegama širom sveta. Multifunkcionalna pozadina sata omogućava korisniku da prilagodi sva podešavanja koja žele, kao što je odabir važnih podsetnika koje će se primati tokom dana. Ako želite da sat bude jedinstveno vaš, jednostavno možete odabrati fotografiju iz vašeg albuma koja će se prikazati na licu sata. 

Praćenje 100 različitih vrsta fizičke aktivnosti

Bez obzira da li se bavite nekim od tradicionalnih sportova ili upražnjavate jedan od modernih načina vežbanja, možete uživati u jedinstvenim privilegijama praćenja aktivnosti uz HUAWEI WATCH GT 2e.

HUAWEI WATCH GT 2e ima 15 opcija za praćenja za profesionalne sportiste, uključujući osam aktivnosti na otvorenom (trčanje, hodanje, planinarenje, hiking, trčanje u trci, biciklizam, plivanje na otvorenom, gvozdeni triatlon) i sedam aktivnosti u zatvorenom (hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje, slobodan trening, eliptična mašina, veslač).



U okviru opcija za profesionalne sportiste HUAWEI WATCH GT 2e omogućava praćenje 190 vrsta podataka - a sve kako bi vam pomoglo da iskoristite vaš maksimum tokom vežbanja. Takođe, HUAWEI WATCH GT 2e može automatski da detektuje šest opcija za profesionalne sportiste za unapređeno iskustvo treniranja.

Osim toga, HUAWEI WATCH GT 2e poseduje i 85 specijalno kreiranih opcija praćenja različitih sportskih aktivnosti podeljenih u šest kategorija: ekstremni sportovi, zabava, fitnes, vodeni sportovi, igre sa loptom i zimski sportovi. Ove kategorije pokrivaju aktivnosti od uličnog igranja, parkoura, penjanja na stene, do joge, baleta I boxa.

Dok korisnici uživaju u njihovim omiljenim sportovima, HUAWEI WATCH GT 2e beleži ključne podatke kao što su trajanje, broj utrošenih kalorija, otkucaji srca, process vežbanja, vreme oporavka i još mnogo toga, omogućavajući korisnicima da planiraju vežbe i generišu infografike s podacima koje će deliti na društvenim mrežama samo jednim klikom. HUAWEI WATCH GT 2e ima veliku memeoriju za oko 500 mp3 pesama 4 . Uz Huawei Music i Bluetooth slušalice, korisnici mogu da uživaju u svojoj posebno kreiranoj playlisti za trening.

Prva opcija praćenja zasićenja krvi kiseonikom (SpO2)

Uz pomoć senzora brzine otkucaja srca, Huawei tehnologije za praćenja otkucaja srca Truseen ™ 3.5, tehnologije za upravljanje stresom TruRelek ™ i tehnologije Trusleep ™ 2.0, HUAWEI WATCH GT 2e omogućava korisnicima da prate otkucaje srca, nivo stresa i kvalitet sna u stvarnom vremenu, tako da u potpunosti mogu da prate svoje zdravstvenog stanja.

Kada je broj otkucaja srca previsok ili prenizak, sat će poslati brzi podsetnik. HUAWEI WATCH GT 2e je opremljen Huawei Kirin A1 čipsetom koji omogućava dve nedelje trajanja baterije, nudeći korisnicima da aktivno i sveobuhvatno upravljaju fitnesom i zdravljem. Uz pomoć senzora brzine otkucaja srca, Huawei tehnologije za praćenja otkucaja srca Truseen 3.5, tehnologije za upravljanje stresom TruRelek i tehnologije Trusleep 2.0, HUAWEI WATCH GT 2e omogućava korisnicima da prate otkucaje srca, nivo stresa i kvalitet sna u stvarnom vremenu, tako da u potpunosti mogu da prate svoje zdravstvenog stanja.

Kada je broj otkucaja srca previsok ili prenizak, sat će poslati brzi podsetnik. HUAWEI WATCH GT 2e je opremljen Huawei Kirin A1 čipsetom koji omogućava dve nedelje trajanja baterije, nudeći korisnicima da aktivno i sveobuhvatno upravljaju fitnesom i zdravljem.




Po prvi put, HUAWEI WATCH GT 2e podržava nivo zasićenosti krvi kiseonikom (SpO2). U roku od jednog minuta, korisnici mogu lako da testiraju svoj nivo SpO2 i procene stanje tela u bilo kojem trenutku.

Huawei je takođe najavio nove varijante Frosty White i Chestnut Red za HUAWEI WATCH GT 2 42mm sa funkcijom praćenja ženskog ciklusa. Korisnici mogu dobiti podsetnike o ciklusu i plodnosti putem sata unosom informacija o  početku i dužini ciklusa. Takođe, predviđanja ciklusa mogu se dobiti preko Huawei Health App.



Počevši od aprila, HUAWEI WATCH GT 2e biće dostupan u Huawei Vmall i ovlašćenim Huawei prodavnicama, po maloprodajnoj ceni od 199 €, a HUAWEI WATCH GT 2 42mm biće dostupan po maloprodajnoj ceni od 229 € (Frosty White) i 249 € (Chestnut Red). Ova funkcija je dostupna samo na Android uređajima.