Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako uz pomoć telefona doći do 50% jeftinije vožnje, bezz autobusa i taksija!

Kako uz pomoć telefona doći do 50% jeftinije vožnje, bezz autobusa i taksija!

Od danas, svi Beograđani imaju mogućnost da koriste novi način prevoza koji može biti jeftiniji i do 50% od taksi služba. Uskoro i u ostalim gradovima Srbije i regiona.

Verujemo da vam je Uber priča poznata, pogotovu sada kada ceo svet bruji o njemu i nekim problemima koji im se nizaju. Baš taj Uber je najavljivao mogući dolazak kod nas, međutim to je sve nesigurno i neizvesno.

 



Kako su naveli:

Naša je iskrena želja da dođemo u ove zemlje i cilj nam je da budemo prisutni svuda. Ljudi nam stalno pišu, a nama je od presudne važnosti njihov feedback. Na bilo koje tržište dolazimo onog trenutka kada smo u potpunosti spremni – nikako pre.

Sa druge strane mi i ne moramo da čekamo Uber! Zašto bismo to radili kada je CAR:GO upravo pušten kod nas po nekim čak povoljnijim uslovima i ponudama. Nekako nam je čak i draže što je prvo podignut CAR:GO kod nas jer se radi o našim momcima koji su podigli domaći servis velikog potencijala da se proširi na region. Pokretači ovog servisa su dva Beograđanina, Marko bivši “Uber-ovac” koji trenutno živi u Vašingtonu i Vuk, poznata ličnost domaćoj startap zajednici, kao izvršni direktor Srpske asocijacije privatnog kapitala (SPEA).

Oni su uspeli potpuno legalno da započnu novu eru prevoza koja će u nekim aspektima zaviti “crno tržište” u crno. Hoćemo da kažemo da oni taksisti koji su strancima naplaćivali veće iznose novca nego što je bilo potrebno za pojedine vožnje, sada neće moći više to da rade. Zahvaljujući CAR:GO servisu i aplikaciji, svi korisnici pametnih telefona će moći unapred da rezervišu vožnju po već utvrđenoj ceni. Dobro je to što se plaćanje može izvršiti unutar CAR:GO aplikacije preko PayPall servisa što je ujedno prva domaća aplikacija koja je to omogućila. Za početak će biti 30 vozila različitog tipa, ne starija od dve godine, i naravno 30 profesionalnih vozača koji će služiti svim novim korisnicima CAR:GO-a.

Prednost ovog servisa u odnosu na taksi službe je to što možete podeliti vozilo sa još nekoliko osoba i tako za znatno manji novac brzo i jednostavno uz pomoć aplikacije CAR:GO stići do željene destinacije. Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka i isprobajte sami. Pišite nam vaša iskustva na našoj Facebook stranici.



Android

>> CAR:GO <<

iOS

>> CAR:GO <<