Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kineski "Onda" tablet pokreće Windows 10 i Android KitKat 4.4

Kineski "Onda" tablet pokreće Windows 10 i Android KitKat 4.4

Ovo još jedan hibrid tablet uređaj koji sadrži dva operativna sistema! Kakav udarac za Microsoft i Google! Pogledajte Onda V919 3G Air!

Kao što znate Nokia je skorije predstavila Android tablet koji neodoljivo liči na Apple iPad mini, međutim sada jedna Kineska kompanija “Onda” ima još zanimljiviju kopiju Apple-ovog uređaja! U pitanju je dual-boot tablet koji pokreće Android i Windows 10 platforme sa karakteristikama uređaja visoke klase!

Onda V919 3G Air ima tanko aluminijumsko kućište i ekran dijagonale 9.7 inča, rezolucije 2048 x 1536 piksela baš isto kao i iPad Air 2. Pokreće ga Intel-ov četvorojezgrani 64x procesor takta 2.16 u saradnji sa 2 GB RAM-a. Ima 64 GB interne memorije koja može biti proširena putem MicroSD kartice do 128 GB. Sa zadnje strane se nalaze sočiva od 5 MPx, a sa prednje je selvi kamerica od 2 MPx, takođe tablet je 3G poveziv.



Prebacivanje između Android-a KitKat 4.4 i Windows-a 10 se vrši jednostavnim pritiskom na taster. Veoma je lepo videti povratak dual-boot uređaja na tržište nakon zbrke koju su napravili Microsoft i Google. Naime ove kompanije se čvrsto bore protiv ovakvih hibridnih uređaja!

Koliko biste vi dali za ovakav uređaj? Da li biste za Onda V919 3G dali 1190¥? Mi bi smo vrlo rado izdvojili tu sumu! Iskreno 183$ nije ogromna suma novca za ovakvu “lepoticu”!

Tablet možete poručiti sa GearBest web prodavnice po promotivnoj ceni od 183$ klikom na priloženi "KUPI" baner: