Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG najavljuje novi Flagship i telefon sa ekranom na izvlačenje! (VIDEO)

LG najavljuje novi Flagship i telefon sa ekranom na izvlačenje! (VIDEO)

Pogledajte šta nam to LG sprema za sledeću godinu. Posle LG Wing-a stiže nam još zanimljiviji model.

Mogli bismo reći da LG već nekoliko meseci izostaje iz vodećeg segmenta. Kompanija je odlučila da ugasi svoju G-seriju kako bi napravila mesta za novi vrhunski telefon srednjeg segmenta, koji sada znamo kao LG Velvet. Međutim, čini se da je kompanija spremna da nam da novi vodeći model, zajedno sa novim uređajem koji će imati ekran koji se izvlači.

 



Prema nedavnim izveštajima portala The Elec, LG se fokusira na dva telefonska projekta za 2021. godinu, Rainbow i B Project. Očekuje se da će Rainbow biti klasičnan vodeći model, sledeći uređaj u V-seriji, dok bi B Project trebalo da bude novi pametni telefon sa ekranom na izvlačenjem. B Project takođe je deo LG-ovog istraživačkog projekta, koji je bio zaslužan za kreiranje nedavno pokrenutog Wing-a, što znači da ćemo najverovatnije dobiti nove telefone zanimljivog dizajna.

U međuvremenu, LG će sledeće godine samostalno proizvoditi strateški važne modele. Njegov sledeći vodeći telefon, kodnog imena Rainbow, i pametne telefone koji se motaju pod kodnim imenom B Project proizvešće sam LG.

Rainbov će biti lansiran u prvom kvartalu 2021. B project će početi u martu 2021. godine.

Rainbow će, najverovatnije, po specifikacijama biti jednak LG-ovoj V seriji. Kompanija je zadnji put lansirala V60 ThinQ 5G u SAD u martu. Koristio je Qualcomm-ov Snapdragon 865. LG Velvet je koristio Snapdragon 765.

Očekuje se da će LG mobilni telefon imati zamotan deo ekrana kako bi bio kompaktniji kada se ne koristi. Zatim bi se izvlačio kako bi nam pružio veću površinu ekrana. Kompanija je ovaj uređaj već “zadirkivala” na kraju najave Wing-a, a očekujemo da ćemo ga dobiti u martu.



Međutim, Rainbow, novi telefon V-serije, mogao bi da stigne sa Qualcomm Snapdragonom 875 u prvom kvartalu 2021. Elec takođe izveštava da LG ove godine očekuje isporuku od oko 26 miliona pametnih telefona, sa više od 30 miliona isporuka na vidiku za 2021.