Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft 31. decembra gasi Nokia Trailers aplikaciju!

Microsoft 31. decembra gasi Nokia Trailers aplikaciju!

Nokia Trailers aplikacija će preživeti samo do 31 decembra!

Dok se sa jedne strane Nokia diže iz pepela predstavljajući svoj novi Android tablet N1, sa druge strane priče se lagano gasi i gubi iz sećanja kao gigant u mobilnoj industriji.

Kako saznajemo, aplikacija "Nokia Trailers" obavestila je svoje korisnike da će 31. decembra 2014. godine biti ugašena. Microsoft je zadržao mnoge Windows Phone aplikacije kada je u aprilu kupio Noika-u i njene servise. Istina, Microsoft je poprilično bio zauzet rebrendiranjem tih aplikacija i uopšte svih servisa i uređaja, tako da nas ne čudi to da ova aplikacija nije dobila zakrpu još od januara 2013. godine.

Kao što njen sam naziv govori, u pitanju je aplikacija koja svojim korisnicima daje brz pregled i najave filmova koji će se pojaviti u bioskopima. Takođe, ona dozvoljava preuzimanje tih video klipova kako bi korisnici mogli da ih pregledaju kada nisu povezani sa internetom. Naravno Nokia Trailers dozvoljava deljenje sdržaja sa prijateljima i čak ima opciju koja korisnicma omogućava da postave live tile (animiranu pločicu) kako bi ih obavestila o novom video klipu. 

Prema ocenama sa marketa, Nokia Trailers je veoma dobar servis koji je omiljen među Windows Phone korisnicima. Ali se u komentarima može primetiti da su bili nezadovoljni podrškomi i zakrpama kojih nije bilo. Iskreno, čudna nam je Microsoft-ova odluka, i verujemo da je Nokia Trailers aplikacija mogla da opstane uprkos retkim zakrpma i slaboj podršci.