Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Moleskine je iOS aplikacija za strastvene dizajnere! (VIDEO)

Moleskine je iOS aplikacija za strastvene dizajnere! (VIDEO)

Moleskine Smat Notebook konvertuje vaše fotke i pretvara ih u datoteke koje se lako mogu uređivati pomoću Adobe Illustrator-a i Photoshop-a.

Adobe je ogromna kompanija sa čitavim nizom kreativnih alatki, odnosno softverskim proizvodima. Njihov najnoviji sistem Adobe Cloud je fantastična priča koja svim dizajnerima olakšava posao. Nedavno je Adobe otvorio svoj SDK i omogućio svim drugim programerima i kompanijama da prave aplikacije koje će se sinhronizovati i sarađivati sa Adobe Cloud-om. Moleskine je proizvod koji potpuno iskorišćava taj sistem. Kao i Evernote, Moleskin Smart Notebook koristi kameru iPhone-a kako bi fotografisao skice i crteže. Zatim te fotografije aplikacija pretvara iz formata JPG uformat SVG, kako bi se kasnije mogle prerađivati na računaru pomoću Adobe Illustrator-a ili Photoshop-a. Obzirom da aplikacija nakon konvertovanja automatski šalje fotografije na Adobe Cloud, jednostavno se kasnije mogu preuzeti na računari i uređivati.


Dakle, veoma jednostavno i brzo. Idealan spoj za dizajnere kojima je papir i olovka nezamenljiva alatka pri kreiranju raznih umetničkih dela! Aplikaciju možete preuzeti sa Apple Store-a ili direktno sa ovog LINKA.