Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Moto Maxx umesto Droid Turbo za one van Amerike!

Moto Maxx umesto Droid Turbo za one van Amerike!

Motorola je napravila posebnu verziju modela Droid Turbo za sve sem Amerike. Pogledajte koje karakteristike krase Moto Maxx!

Motorola je u poslednje vreme postala jako vredna, a to nam je pokazala nedavnim lansiranjem Moto Maxx telefona, verziju Droid Turbo modela koji će biti dostupan za sve sem SAD. Motorola nam je nedavno i zvanično predstavila Moto Maxx, koji je ustavri nova verzija Droid Turbo telefona. Ovaj pametni telefon se prvo pojavio na Brazilskom trzištu koji je dostupan samo u 64GB, sa Ballistic Nylon izgledom.

Moto Maxx nudi indentične specifikacije kao i Droid Turbo zato pogledajte čime raspolaže. On radi na Android operativnom sistemu KitKat 4.4.4 i definitivno je jedan on najboljih telefona koja je Motorola ikada kreirala. U pitanju je pametan telefon iz gornjeg segmenta, koji dolazi sa 5.2-inčnim Quad HD ekranom, četvorojezgranim 2.7GHz Snapdragon 805 procesorom, 3GB RAM-a, 3900mAh baterijom i 20.7MP kamerom na poleđini. Isto tako ovaj uređaj je otporan na tečnost, težak je samo 176 grama i ima dimenzije od 143,5 x 73,3 x 11,2 milimetra. Za sad je dostupan u Brazilu po ceni ekvivalentnoj sumi od 870 dolara, a već sredinom novembra će se pojaviti i u Meksiku, potom i u druge zemlje Latinske Amerike. Nismo očekivali da će cena biti ovolika, međutim verujemo da će se vremenom  stabilizovati.