Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

NexPaq modularna futrola je pravi HIT za sve fanove pametnih telefona!

NexPaq modularna futrola je pravi HIT za sve fanove pametnih telefona!

Projekat ARA je stvarno fenomenalan poduhvat Google kompanije, pogotovu za one koji se spremaju da kupe nov telefon. Međutim za one koji vole svoj sadašnji telefon a žele da ga unaprede, NexPaq modularna futrola je prava stvar!

I dalje čekate projekat ARA? San o potpuno modularnom telefonu nam nekako i dalje deluje daleko od jave, međutim to ne znači da vaš telefon nikada neće postati modularan! U prošlosti smo imali prilike da čitamo o tome kako razne kompanije žele da osposobe današnje pametne telefone za dodavanje raznoraznih komponenata. Projekat ARA je jedan od najozbiljnijih poduhvata ka tome, ovo o čemu ćemo danas pisati će uskoro vašem telefonu dati neke “super moći”!

>> Projekat "ARA" <<



NexPaq je futrola koja sebe voli da predstavlja kao prvu modularnu futrolu na svetu. Da, da.. Lepo ste čuli, radi se o futroli koja će vašem telefonu omogućiti da postane modularan. NexPaq će inicijalno biti dostupan za iPhone 6, Galaxy S6 Edge i Galaxy S5 sa 12 različitih modula spremnih za korišćenje. Prva postavka modula će sadržati:

  • dodatnu bateriju
  • mnogo jači zvučnik
  • dodatni MicroSD port
  • USB Flash disk
  • senzor koji određuje kvalitet vazduha
  • laser

i slično.

U budućnosti kompanija planira da pokrene svoju platformu koja će korisnicima omogućiti da sami kreiraju module. NexPaq moduli bi trebalo biti kompatabilni kako sa iOS uređajima tako i sa Android, zahvaljujući univerzalnoj aplikaciji koja je tu da iznese sve što futrola može.



Sama futrola podržava 6 različitih modula u istom momentu. Dolazi u crnoj ili beloj boji i u malo kabastijem pakovanju. Očekujemo da bi telefon mogao biti širi baš onoliko koliko bi ekstra baterija zauzela mesta.

>> Prvi model iz projekta Ara će se uskoro naći u prodaji! (VIDEO) <<

Ako vam se dopala ideja koju plasira ova kompanija u mogućnosti ste da rezervišete NexPaq već sada i tako steknete pravo na popust. Dakle, sada možete kupiti NexPaq po ceni od 89$ i ostvariti pravo na 4 besplatna modula po vašem izboru, sve ovo bi vam bilo isporučeno u januaru 2016 godine. U slučaju da ste nestrpljivi a da ste ujedno i vlasnik iPhone 6 telefona, za 10$ više (99$) možete rezervisati i kupiti futrolu koja vam može stići u novembru mesecu 2015 godine. Kako bi sve bilo mnogo ozbiljnije, kompanija nudi i dve specijalne verzije futrole u zelenoj i magneta bojama po ceni od 109$.



>> Futrola za iPhone sa ePaper erkanom! (VIDEO) <<

NexPaq je već prošao kroz nekoliko faza testiranja gde je prototip odavno ugledao svetlost dana što garantuje da se ne radi o nekom konceptu koji se nikada neće ostvariti. Ipak, odlaganje isporuke jeste moguće obzirom da je kompanija sebi dala dosta slobode oko toga.



>> Futrola za telefon koja štampa fotografije, "Prynts"! <<

Naša jedina briga jeste to što bi do isporuke NexPaq futrole projekat ARA mogao biti završen i Google-ov modularni telefon pušten u prodaju. Ako se to desi, strahujemo da će programeri više biti posvećeni razvijanju modula i aplikacija za modularni telefon a ne za modularnu futrolu.

>> Evo kako da napravite drvenu futrolu za vaš pametni telefon! (VIDEO) <<

>> Kako napraviti elegantnu drvenu futrolu i držač za tablet računar!? (VIDEO) <<

>> Back To The Future je nova futrola za iPhone 6 Plus telefon! (VIDEO) <<

>> 5 Najboljih futrola za Samsung Galaxy S3! <<

>> Nunčaki futrola za iPhone uređaje! (VIDEO) <<