Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova Motorola Razr ima bolje kamere, 5G i nižu cenu!

Nova Motorola Razr ima bolje kamere, 5G i nižu cenu!

Baš kao što se očekivalo, Motorola je predstavila novi Razr sklopivi telefon, a čini se da nudi nekoliko poboljšanja u odnosu na prvi model.

Nova Motorola Razr koristi Snapdragon 765G procesor, što znači da takođe podržava 5G vezu, funkciju koja nedostaje prvom Razr-u. RAM je nadograđen na 8 GB (sa 6 GB), memorija je udvostručena (256 GB), a baterija je veća (2800mAh u odnosu na 2510mAh na prvom Razru).

 



Takođe su nadograđene kamere na novom Motorolinom sklopivom telefonu. Dok je original imao glavnu kameru od 16MP, novi Razr ima glavnu kameru od 48MP sa Quad Pixel tehnologijom za koju Motorola kaže da će vam četvorostruko smanjiti osetljivost na slabo osvetljenje. Glavna kamera poseduje optičku stabilizaciju slike i laserski autofokus kako bi se brže fokusirala na objekat.

2.7-inčni OLED  QuickView ekran na spoljnoj strani Motorola Razr-a omogućiće vam da koristite glavnu kameru od 48MP za svoje selfieje, kao i da proveravate dolazna obaveštenja i pokrećete aplikacije poput Messages, Google News, YouTube i Calculator. Ali ako ste telefon već otvorili, za brzi selfi možete da koristite i unapređenu prednju kameru od 20MP.

Motorola Razr 2020 Quick View display apps

Glavni ekran nove Motorole Razr je 6,2-inčni ekran sa odnosom širine i visine 21:9, koji je sličan prvom Razr telefonu. Motorola kaže da ovaj sklopivi displej može da izdrži 200.000 okretaja, što bi prosečnom korisniku trebalo da izdrži 5 godina, a na ekranu se nalazi zaštitni premaz koji štiti od ogrebotina, kao i vodoodbojna barijera. Motorola je novi Razr sklopivi telefon opremio čitačem otiska prsta sa zadnje strane uz NFC za Google Pay.

Nova Motorola Razr biće lansirana u SAD ove jeseni i biće dostupna po ceni od 1.399,99 USD, što je za 100 USD manje od prvog Razr-a. Na međunarodnom nivou, novi Motorolin model Razr biće dostupan u Kini i na određenim evropskim tržištima. Lansiranja su takođe planirana za Južnu Ameriku, Bliski Istok i azijsko-pacifički region.

Motorola Razr 2020 Polished Graphite