Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Novi Xiaomi Band 3 je lansiran i već je dostupan za kupovinu! (VIDEO)

Novi Xiaomi Band 3 je lansiran i već je dostupan za kupovinu! (VIDEO)

Xiaomi je nedavno pored Mi 8 linije telefona lansirao i novi pametnu narukvicu Mi Band 3! Saznajte sve o njoj, karakteristike, cenu, kao i to po čemu se razlikuje od prethodne generacije.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da je cena Xiaomi Mi Band 2 narukvice samo 25$, onda je sasvim normalno to što se radi o najpopularnijoj pametnoj narukvici. Ovaj put Xiaomi želi da napravi korak dalje, da ažurira svoju vrlo popularan nosivi proizvod, a da pritom ne povisi drastično cenu. 

 



Xiaomi Mi Band 3 dolazi sa skoro pa duplo većim ekranom, dijagonale 0.78 inča. Takođe, nova Mi Band 3 narukvica dolazi sa OLED ekranom što je naravno sjajno unapređenje. On je 128*80 rezolucije što garantuje kvalitetan prikaz slike. Baterija od 110 mAh je isto tako veliko unapređenje jer je većeg kapaciteta. Prema tvrdnjama Xiaomi kompanije, Mi Band 3 bi trebalo da izdrži oko 20 dana.

Budući da je češće prisutno plaćanje putem NFC kompatabilnih uređaja, Xiaomi se odlučio da omogući tu lagodnost svojim korisnicima i implementira NFC čip u novi Mi Band 3. Narukvica je otporna na prašinu i vodu do 50 metara dubine. Dakle, istraživanje malo plićih plaža neće predstavljati proble za novi Xiaomi Mi Band 3.

Povezivanje i komunikacija Mi Band 3 narukvice sa telefon ovaj put ide putem Bluetooth 4.2 LE modula, a zahvaljujući većem ekranu, više informacija će biti prikazano odjednom. To uključuje deo nadolazećih poruka, deo pristiglih obaveštenja i sl.

Xiaomi Mi Band će biti dostupan u tri boje u samom startu, dok će se izbor boja kasnije značajno proširiti. Nakon što potražnja za novo Xiaomi Mi Band 3 narukvicom stasa, cena će joj biti oko 25$ dolara. Trenutno se može kupiti na AliExpress sajtu, po ceni od 40$ + troškovi isporuke.