Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ova WhatsApp funkcije više nije samo za Samsung telefone!

Ova WhatsApp funkcije više nije samo za Samsung telefone!

Od sada WhatsApp prepiske možete sa iOS uređaje prebaciti na bilo koji drugi Android uređaj, ne samo na Samsung modele. 

Pre nekoliko meseci WhatsApp nam je omogućio da brzo i lako prebacimo istoriju dopisivanja tj. sve prepiske sa iOS uređaja na Samsung telefon. Dakle, ovo je bila funkcionalnost rezervisana samo za Samsung telefone.

 



Stvari su se promenile pa je ta funkcionalnost dostupna za sve ostale Android uređaje. Google je na svom zvaničnom blogu objavio članak u kojem objašnjava kako je sada moguće prebaciti WhatsApp prepiske sa iOS uređaja na bilo koji Android uređaj. Moguće je koristiti Lighting na USB Tip C kabel za to ili pomoću QR koda.

>> Kako prebaciti WhatsApp podatke sa iPhone na Samsung telefon? <<

Za sada, prebacivanje WhatsApp prepiski radi samo kada se koristi iOS uređaj i neki Android 12 uređaj. To naravno znači da su Pixel telefoni dobili ono što su Samsung telefoni imali već neko vreme.

Za sada ni jedan proizvođač telefona nije lansirao Android 12 nadogradnju sem Google-a za Pixel telefone i Samsung za Galaxy S21, ali u vidu javne BETA verzije. Ipak, to će se za svega par meseci promeniti tako da će mnogi korisnici telefona različitih brendova već krajem godine moći da prebace WhatsApp prepiske sa iOS uređaja na Android uređaj.

WhatsApp Chat Transfer iPhone To Android