Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovakve slušalice niste videli nigde! (VIDEO)

Ovakve slušalice niste videli nigde! (VIDEO)

Glow su pametne slušalice napravljene od čudnovatnog kabla koji svetli! Ne samo to, kvalitet reprodukcije muzičkog sadržaja je pravi doživljaj! Pročitajte šta će se to uskoro naći na našem tržištu!

Glow su prve pametne slušalice koje svetle pomoću lasera. Takođe, Glow pulsira perfektno uz vašu omiljenu muziku pružajući vam nezaboravno iskustvo. Potpuno prirodna 5 tastera koja Glow slušalice sadrže su tu ne samo da kontrolišete muziku već pomoću njih možete da pozivate, šaljete poruke i koristite pojedine aplikacije.



Muzika je oduvek bila moćan način izražavanja, a Glow slušalice vam omogućavaju da tu poruku primite upečatljivije. Par slušalica koje imaju specijalno dizajnirane kabliće kroz koje prolazi svetlo lasera emituju neverovatan spektar tonova.

Glow ima jednu zanimljivu integraciju koja vam pomaže da pratite rad svog srca. Nije bitno da li trčkarate ili se spuštate skijama niz planinu, Glow uz pomoć senzora prati rad vašeg srca i pomoću svetla lasera sinhronizuje vaše otkucaje.

Što se tiče kvaliteta, tim koji stoji iza Glow projekta je uložio ogroman trud kako ovaj proizvod ne bi postao svetleći nakit. Da, oni su uspeli u tome! Kvalitet tonova koje Glow može da pruži su izvan svakog proseka. Doživljaj jednostavno ne može da se poredi ni sa jednim prosečnim sluškama na tržištu.

Kao što rekosmo, Glow ima jedan kompaktan dizajn usklađen sa svakodnevnicom korisnika. Tu imamo “prsten” sa pet tastera namenjen za manipulaciju pesama ali i kontrolu telefona. Veoma lako možete jednim klikom na taster pristupiti Google Now-u, startovati kameru, fotografisati, započeti poziv ili slično.



Da rezimiramo pre nego što započnete turneju kroz fotografije ovog proizvoda. Glow su svetleće pametne slušalice koje reproduktuju muzučki sadržaj očaravajućeg kvaliteta. Sve to uz laserski Corning Fibrance™ kabel koji nam naravno dolazi iz Corning-a. Kabel je u odnosu na bakarni značajno otporniji i savitljiviji. Ako se pitate kako svetli, odgovor je prost, svetli zato što je on providni optički kabel napravljen od veoma savitljivog stakla. Glow slušalice su kompatabilne i sa iPhone uređajima tako da korisnici Apple proizvoda neće biti uskraćeni.

Ideja je fenomenalna, projekat je gotovo realizovan, novac koji je bio potreban je skoro prikupljen, sada samo treba da sačekamo zvanično predstavljanje kako bi smo saznali kada će se naći na policama naših radnji.

Nešto detaljnije možete pročitati OVDE.