Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je možda prvi Rock & Roll telefon!

Ovo je možda prvi Rock & Roll telefon!

Kompanija Marshall Headphones je upravo objavila opasan muzički telefon koji će vas oduvati!

Iz nama nepoznatog razloga, kompanija Marshall Headphones je predstavila Android telefon. Kao što možete naslutiti iz samog naziva kompanije, ona se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih slušalica različitih profila.



Telefon koji su predstavili nosi jednostavni naziv “London. Što se karakteristika tiče, priča je poprilično standardna. London” pakuje 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, 8 MPx zadnju kameru, LTE povezivost i 720p ekran. Prema onome što kompanija Marshall navodi, ono što London telefon čini drugačijim od ostalih je to što je on dizajniran da bude muzički Android uređaj pristojnih karakteristika i zanimljive izrade.

Kako na njihovom sajtu piše Lonodon je “verovatno najglasniji telefon na svetu” sa svoja dva prednje orijentisana zvučnika. Interesantno je to što London ima dva audio izlaza koji vam omogućavaju da u društvu, putem kvalitetnih Marshall slušalica, slušate omiljenu muziku.

Marshall kompanija takođe nagoveštava i specijalni Wolfson WM8281 Audio Hub koji je posvećen preslušavanju muzike na “visokoj rezoluciji”. Takođe, “M” taster na vrhu telefona namenjen je za direktno startovanje omiljene muzičke aplikacije.



London je obložen pojedinim zlatnim detaljima po tasterima i točkiću za manipulaciju tona telefona, a dolazi samo u mat crnoj-boji. Pokreće ga Android 5.0.2 koji u sebi ima specijalni audio panel sa gomilom opcija za podešavanje zvuka (eng. equalizer). i DJ apliakciju za miksovanje.

Ako ste osoba koja živi za muziku ovo bi mogao biti najbolji mogući uređaj za vas. Kako bismo bili precizniji moramo da dodamo da Marshall nije u svojim postrojenjima proizveo ovaj telefon već ga je naručio od frugih kompanija da ga naprave po svojim nacrtima.



Dostupan je za rezervaciju po ceni od 4.995 kruna odnosno 585 dolara, isporuka će se vršiti nakon 17. avgusta.