Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je štap koji se pretvara u tastaturu za tablet, telefon ili računar! (VIDEO)

Ovo je štap koji se pretvara u tastaturu za tablet, telefon ili računar! (VIDEO)

Tastaturu u punoj svojoj veličini ne možete tek tako da ponesete sa sobom, zar ne? LG Rolly itekako možete! Pogledajte o kakvom se proizvodu radi.

Tržište pametnih telefona, tablet računara i opreme za njih prosto cveta! Iz dana u dan je sve veće i veće, a LG definitivno ne želi da sve to gleda sa klupe. Južnokorjenska kompanija LG je vredno radila gde su nedavno predstavili rezultat svojih napora, odnosno bežičnu tastaturu koja se zahvaljujući inovativnom mehanizmu savija u štap.

 



Glavni benefit ove tastature je baš ta mobilnost koja korisnicima garantuje lagan transport i nesmetano pakovanje u bilo koji džep. Ipak to nije sve što tastatura nudi. Ukoliko je koristite za tablet računar, tastaturu možete iskoristiti kao stalak za njega.

Verujemo da svi sumnjičavo gledate na ovu tastaturu kada je reč o tome kakvo je iskustvo prilikom kucanja i realnog njenog korišćenja. Ako je tako, onda se opustite i nemojte brinuti jer LG Rolly, iako je tanka kada se razvuče ona garantuje maksimalne “flat” performase što znači da će biti podjednako dobra kao i one tanke tastature koje se nalaze na skupocenim laptop računarima.

Nemojte da vas bazični izgled LG Rolly tastature zavara jer ona ima poprilično dosta funkcija koje se mogu naći na tastaturama visoke klase. LG Rolly možete povezati sa dva uređaja odjednom, a to koji će uređaj u datom momentu reagovati na tastaturu zavisi od jednog dodira na taster. Takođe, LG Rolly ima svoju bateriju koja može da se sačuva uz pomoć prekidača za iskučivanje. Dakle, ona ne mora stalno biti aktivna kao i ostale tastature sličnog karaktera. Kad već govorimo o bateriji, dodaćemo da LG Rolly koristi jednu jedinu AAA bateriju koja tastaturi daje 3 meseca prosečnog korišćenja.



Za sada nemamo informacije o tome koja će cena biti za LG Rolly. Ono što znamo je da će od septembra biti dostupna u S.A.D. a što se tiče Evrope i Azije, možemo je očekivati krajem godine. Kako vam se čini, da li vredi uložiti u ovakvo parče tehnologije?