Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je Vernee Thor 4G! Nov, moćan i stvarno jeftin telefon! (VIDEO)

Ovo je Vernee Thor 4G! Nov, moćan i stvarno jeftin telefon! (VIDEO)

Ako je nekada One Plus One bio ubica premium telefona, šta reći onda za novi Vernee Thor 4g? Pogledajte o kakvom se uređaju radi i po kojoj ceni je dostupan za kupovinu.

U ovom momentu, ceo svet je svedok eksploziji tržišta pametnih telefona. Dok prodaja tablet računara iz više razloga znatno opada, zahvaljujući raznim kineskim kompanijama, srednja klasa pametnih telefona se neverovatno brzo širi. Dok su korisnici nekada morali da plate minimum 400 evra kako bi sebi obezbedili dobar telefon, kako po karakteristikama, tako i po kvalitetu, danas je taj iznos novca, blago rečeno, prepolovljen.



Zašto to govorimo? Pa, primera je mnogo, ali mi ćemo se fokusirati na najsvežiji. Upravo je postao dostupan za kupovinu telefon Vernee Thor 4G. Zašto je on poseban? Zbog par stvari: karakteristika, izrade i cene!

Vernee Thor je 4G telefon koji dolazi sa 5 inča, OnCell ekranom, rezolucije 1280*720, koji je prekriven 2.5D Corning Gorilla Glass zaštitom treće generacije. Ispod tog ekrana se nalazi čak 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširive do 128 GB putem MicroSD kartice. Sve je bazirano na MediTek-u (MTK6753), čija je struktura je 64 bitna. Procesor je sa osam jezgra, takta 1.3 GHz.

Što se postavke kamera tiče, zadnja kamera je 13 MPx, a prednja 5 MPx. Apertura zadnje kamere je f/2.0, a kako proizvođač tvrdi, senzor je sposoban da primi 10% više svetlosti zahvaljujući pravim optičkim sočivima. Pretpostavljamo da kamere ne prave spektakularne fotografije, ali verujemo da je specifikacija verodostojna. Vernee Thor napaja baterija od 2.800 mAh, što nije previše. Međutim, sistem brzog punjenja je tu tako da će telefon moći veoma brzo da se dopuni.



Vernee Thor je DualSIM uređaj što doprinosi mobilnosti uređaja. Prvi slot je 4G LTE tako da korisnik može da uživa u 150 MB brzini preuzimanja. Na poleđini se nalazi i brzi čitač otiska prstiju. Sam dizajn Vernee Thor telefona nije preterano inovativan, ali prati tekuće standarde te je on poprilično zaobljen. Ram mu je od titanijuma, dok je zadnja maska plastična. Proizvođač se diči time da je ovaj model telefona veoma dobar za održavanje, što znači da servisiranje nije komplikovano i skupo. Svi prateći moduli su tu, uključujući GPS, WiFi, Bluetooth, ambijentalni senzori, kompas, žiroskop, senzor za blizinu i slično, a pokreće ga novi Android 6 Marshmallow.

Iako navedene karakteristike nisu ništa specialno, individualno govoreći, kada se uzme u obzir cena od 136 evra, ovo je odlična kupovina! Koliko je telefona trenutno na tržištu sa takvim skupom dobrih karakteristika, a da koštaju 140 evra? Vrlo malo, a možda ni jedan. Dakle, 3 GB RAM-a, čitač otiska prstiju, InCell ekran sa 2.5D CGG3 staklom, Android 6 Marshmallow, 8 Core CPU i Mali T720 grafika je ono što će osvojiti sve sa bužetom do 150e.



Vernee Thor 4G se može poručiti već sada po već pomenutoj ceni, a isporuka će biti započeta 10 aprila. www.GearBest.com već ima pripremljenu ponudu koju možete pogledati OVDE.