Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

PayPal je ponovo dostupan u Srbiji!

PayPal je ponovo dostupan u Srbiji!

Da li je greškom ili sa namerom, to ćemo uskoro saznati. PayPal je ponovo tu!

PayPal se vratio u Srbiju sa punom podrškom tj. kapacitetom! Znate i sami da smo se pre nekoliko meseci razočarali kada je PayPal kod nas proradio samo na tri dana. O tome se dosta polemisalo i spekulisalo, tako da se moglo očekivati rešenje tog problema. Ipak, možda bi bilo bolje da sačekamo zvanično obaveštenje kako se ne bi ponovo razočarali.

Po internetu se već mogu videti raznorazni komentari gde ljudi iznenađeno saopštavaju da je PayPal proradio. Prema našim informacijama i iskustvu mnogih drugih, PayPal provereno ponovo radi kod nas.



Bude li ovo “za stalno”, mnogi će se obradovati i dobiti odrešene ruke za mnoge svoje poslove i projekte.

Čemu služi PayPal

PayPal u Srbiji je omogućio da rezidenti preko tog servisa vrše naplatu iz inostranstva i plaćanje prema inostranstvu u devizama po osnovu prodaje, odnosno kupovine robe i usluga sa nerezidentima, a ako ovo nije zakasnela prvo-aprilska moša, mogli bismo konačno da imamo i kompletne usluge, odnosno i primanje novca među rezidentima.

Kako se navodi na PayPalovom sajtu, putem svojih PayPal naloga stanovnici Srbije moći će da:

  • primaju i šalju novac na ime prodaje robe ili pružanja usluga
  • primaju i šalju novac na ime Request Payment usluge
  • primaju i šalju novac od strane kompanija, profitnih i neprofitnih organizacija.

 



Korisnik PayPal naloga ne treba da uradi ništa dodatno kako bi aktivirao ovu opciju, saopšteno je iz PayPala. Oni koji budu želeli da je deaktiviraju, potrebno je da putem ovog linka pošalju besplatan zahtev za zatvaranje naloga.

Izvor: startit.rs