Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Phone P1 je telefon koji dolazi iz Pepsi kompanije. Bizarno je jeftin, a ima odlične karakteristike!

Phone P1 je telefon koji dolazi iz Pepsi kompanije. Bizarno je jeftin, a ima odlične karakteristike!

Ne, ovo nije šala! Ovo je stvarno telefon kojeg kompanija Pepsi prodaje. Pogledajte kako izgleda, koje su mu karakteristije, cena i još po nešto.

Sećate li se kada smo vam pisali o tome da sumnjamo da Pepsi kompanija, koja je poznata po njihovom gaziranom soku,  sprema pametni telefon solidnih karakteristika i povoljne cene? Na priloženom linku možete pogledati koliko smo bili blizu kada smo spekulisali:

>> Pepsi verovatno sprema Android telefon! Evo kako bi on izgledao i koje bi karakteristike imao. <<

E sada je cela ta priča zvanična pa tako imamo i malo više informacija o telefonu. Sam uređaj se proizvodi u Kini pomoću kompanije koja sarađuje sa Pepsi. Radi se o “Shenzhen Scooby Communication Equipment” partneru koji za Pepsi izrađuje telefone gde se kasnije oni plasiraju na tržište pod njihovim brendom.



Pepsi Phone P1 ima unibody dizajn sa FullHD ekranom dijagonale 5.5 inča sa 2.5D staklom preko njega. Ispod ekrana se nalazi MT6592 čipset koji podrazumeva procesor sa osam jezgra. Pokreće ga Android 5.1 LolliPop sa Dido OS korisničkim izgledom preko njega.

Što se postavke kamera tiče, Pepsi Phone P1 ima zadnju kameru od 13 MPx sa f/2.0 i prednju kameru od 5 MPx sa f/3.06. Ispod pomenute zadnje kamere se nalazi i senzor koji čita otiske prstiju, a unutar Pepsi Phone P1 telefona je nezamenljiva baterija kapaciteta 3000 mAh.

Takođe, Pepsi Phone P1 je DualSIM uređaj sa 4G LTE podrškom. Zanimljivo je to da drugi slot za SIM karticu možete iskoristiti za proširenje interne memorije putem MicroSD kartice.


Ako vam se dopada kako ovaj telefon izgleda, ako volite Pepsi sokove i tu kompaniju uopšte, već sada ga možete poručiti po neverovatno niskoj ceni od 100 evra, putem sajte www.JD.com. Dodaćemo i to da Pepsi Phone P1 dolazi sa punjačem, kablom i futrolom.