Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte telefon koji nema ivice sa leve i desne strane ekrana! (VIDEO)

Pogledajte telefon koji nema ivice sa leve i desne strane ekrana! (VIDEO)

Kada budete videli ovaj telefon onda ćete shvatiti koliko zapravo tehnologija brzo napreduje. Pročitajte šta je Oppo predstavio pre samo 6 meseci, a šta će uskoro predstaviti!

Kada je Oppo predstavio R5, bio je to najtanji pametni telefon na svetu. Sada samo šest meseci kasnije, Kineska kompanija je možda spremna da isprati taj trend sa nečim čak tanjim i unikatnijim. “Huk R7” telefona se već čuje, a dolazi nam uskoro!

 To kako će Oppo R7 izgledati uspeli smo da saznamo još prošle nedelje na mnogim procurelim fotkama i video klipu. Na fotkama se jasno vidi neverovatna linija nove “face” Oppo kompanije ili  možda čak "smartphone" tržišta. Opet, na njima ne možemo tačno da utvrdimo koliko je novi R7 zapravo tanak. Sigurno je to da je on uređaj bez ivica sa leve i desne strane ekrana što ga čini za sada jedinim i unikatnim pametnim telefonom sa takvim dizajnom. Da video koji prezentira ovaj telefon nije procureo ne bismo ni poverovali slikama jer deluju tako neverovatno, ali video nas je uverio da je u pitanju “real deal”!

Tačno je da nemamo mnogo infromacija o Oppo R7 telefonu osim toga da izgleda glamurozno, ali možemo pretpostaviti da će ovo biti sledeći vodeći model (eng. HiEnd) kompanije Oppo. Slutimo da će telefon imati 20.7 MPx kameru i osmojezgrani MediaTek procesor. Po onome što možemo videti na video klipu, sigurno se radi o fabletu ali ne znamo o koliko velikom fabletu.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti zvanično predstavljanje Oppo R7 telefona. Za sada pogledajte fotke i video ispod:

 

FOTOGRAFIJE: