Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Radio Uživo aplikacija dobila nove funkcije i radio stanice!

Radio Uživo aplikacija dobila nove funkcije i radio stanice!

Jedna od najbržih radio aplikacija sa ogromnom listom radio stancia je dobila nadogranju koja podrazumeva neke nove, zgodne funkcije, ali i radio stanice.

Pre par meseci smo vam pisali o Radio Uživo aplikaciji koja nudi možda i najveću listu domaćih radio stanica.

 



Prilažemo vam video u slučaju da ste propustili našu recenziju:

Sve u svemu, želimo da vas obavestimo da je izašla nova verzija Radio Uživo aplikacije, v1.0.6, koja dolazi sa određenim promenama. Neke značajnije promene su:

Radio Uživo je izuzetno dobro napreduje za kratak vremenski period, od kako je lansirana. Prema informacijama sa Google Play prodavnice, aplikacija je preuzeta između 10.000 i 50.000 puta. Od 150 korisnika koji su našli za shodno da ocene aplikaciju, čak njih 143 ju je ocenilo sa 5 zvezdica. Samo dve ocene su negativne tj. sa jednom zvezdicom. Prosečna ocena je 4.9 što je sjajno!

U komentarima se jasno vidi da su korisnici prezadovoljni i da se nadaju daljim unapređenjima. U slučaju da niste probali aplikaciju, možete je potpuno besplatno preuzeti sa njihovog zvaničnog sajta ili sa Google Play i App Store prodavnica. Kao što vidite, dostupna je na Android i iOS uređajima.



Ako nas slučajno čitate iz Bugarske ili Rumunije, postoji i verzija za vaše tržište. Više informacija pronađite na radioexpret.net sajtu.