Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung će navodno ugasiti svoj ChatON servis za dopisivanje.

Samsung će navodno ugasiti svoj ChatON servis za dopisivanje.

Šuška se da je ChatON uključen u restruktuiranje Samsung Electronics poslovanje. Izgleda da će ChatON biti ChatOF.

Kao deo Samsung-ove reorganizacije koja je objavljena početkom ove nedelje, novi izveštaji govore da će servis za dopisivanje ChatON biti ugašen.

Samsungov zvaničnik, čije ime je ostalo nepoznato, je rekao:



“Samsung Electronics planira da se povuče i izađe sa marketa gde dominiraju aplikacije za dopisivanje. Plan je da lagano povučemo ChatON iz regiona u region. Ta odluka je deo strategije restruktuiranja neprofitabilnog poslovanja."

Još jedan neimenovani Samsungov zvaničnik je rekao:

“Samsung je na pravom putu da dobro usmeri svoje poslovne jedinice. Sa poslovne tačke gledišta, ChatON nije posao koji će u budućnosti moći da napreduje.”

ChatON je prvi put lansiran 2011 godine, a trenutno se koristi u 120 zemalja širom sveta. Ovi izveštaji i navodi nisu tačno precizirali datum gašenja ChatON servisa, ali se definitivno zna da će gašenje u skorijoj budućnosti biti započeto. Veruje se da će taj servis početi da se gasi po zemljama sve dok sve zemlje ne izgube podršku i servis, ChatON.

U Srbiji postoji veoma veliki broj korisnika koji vole ChatON, nadajmo se da neće skorije doći sudnji dan za ChatON. Zato požurite i iskoristite priliku dok još možete i preuzmite ChatON sa ovog LINKA!