Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung Galaxy A32 nudi dizajn poput LG Velvet-a za upola cene!

Samsung Galaxy A32 nudi dizajn poput LG Velvet-a za upola cene!

Uskoro nam stiže novi Samsung Galaxy A32! Da li će zaista ličiti na LG Velvet i da li će se prodavati za upola cene? Saznajte u nastavku teksta.

Naš prvi uvid u Samsung Galaxy A32 stigao je u decembru. Ovi procurili renderi sugerišu da će Samsung prepisati list iz LG-jeve knjige dizajna. Sada je telefon i zvanično predstavljen.

 



Glavna karakteristika Galaxy A32 je njegova 5G povezanost. To je sada jedan od najjeftinijih uređaja kompanije koji podržava tu tehnologiju.

samsung galaxy a32 5g rear 2

Ostale glavne karakteristike uključuju 6,5-inčni ekran sa zarezom na vrhu u obliku slova V. Telefon pokreće neimenovani osmojezgreni čipset sa 4 GB RAM-a i do 128 GB interne memorije. Postoji i microSD kartica za proširenje memorije. Baterija snage 5.000 mAh napaja telefon dok je podržano punjenje od 15 W.

samsung galaxy a32 5g front

Ali prava upadljiva karakteristika je zadnja strana uređaja. Samsung koristi četiri pastelne nijanse boja, nazvnae Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue i Awesome Violet. Ove nijanse ističu nedostatak velikog ispupčenja zadnje kamere. Umesto toga, svaka od četiri sočiva stoji odvojeno, slično kao LG Velvet. Ovo je možda jedan od najatraktivnijih Samsungovih pametnih telefona do danas i nudi oštar kontrast dizajnu serije Galaxy S21.

samsung galaxy a32 5g rear 3



Što se tiče senzora koji stoje iza tih sočiva, glavna kamera je od 48MP. Širokokutni objektiv od 8MP, makro senzor od 5MP i kamera dubine 2MP se takođe pojavljuju. Sa prednje strane se koristi 13MP selfi kamera.

Samsung Galaxy A32 je sada dostupan u nekim evropskim tržištima sa početnom cenom od 279 EUR  (~ 338 USD). To ga čini najjeftinijim 5G telefonom kompanije Samsung. Glavni konkurent mu je Xiaomi Mi 10T Lite koji pobeđuje na papiru sa 2 GB dodatne RAM memorije, impresivnijim ekranom i većim senzorom glavne kamere. Ali ako tražite telefon izgledom sličan LG Velvet-u a ne želite da izdvojite 599 dolara, Galaxy A32 bi mogao biti opcija. Očekujemo da se uskoro pojavi i na našem tržištu.