Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung je zvanično predstavio novi Galaxy J7 Prime!

Samsung je zvanično predstavio novi Galaxy J7 Prime!

Galaxy J7 Prime ima karakteristike koje bi svi rado poželeli kod uređaja niže klase. Ipak, ovaj telefon nije namenjen za sva tržišta…

Samsung je zvanično predstavio novi Galaxy J7 Prime telefon za tržište Vijetnama. Iako se ne razlikuje od Galaxy J7 telefona, Prime model ima nekoliko unapređenja koja se odnose na ekran i RAM.



Kod ostalih Galaxy J telefona, specifikacije nisu ništa posebno, prosek za srednju klasu. E sada, novi Galaxy J7 Prime će biti takođe pristupačan kao i većina drugih telefona iz ove linije, ali će imati znatno unapređenije karakteristike. Kako zvanično saznajemo, Galaxy J7 Prime dolazi sa omojezgarnim Exynos 7870 čipsetom, internom memorijom od 32 GB koja je proširiva kao i sa 3 GB RAM-a. Klasičan Galaxy J7 telefon ima slabiji čipset, 16 GB neproširive memorije i samo 2 GB RAM-a.

Prednja kamera Galaxy J7 Prime telefona je rezolucije 8 MPx, dok je zadnja 13 MPx, a kako novinari koji su probali ovaj telefon tvrde, Galaxy J7 Prime pravi odlične fotke. I ekran je unapređen pa tako umesto HD rezolucije, Galaxy J7 Prime ima ekran dijagonale 5.5 inča, FullHD rezolucije. Sa zadnje strane ovaj put imamo i čitač otiska prstiju, a ispod njega se nalazi baterija kapaciteta 3.300 mAh.

Dizajn telefona je takođe doživeo neke promene pa tako Galaxy J7 Prime ima metalno kućište, umesto plastičnog. Zanimljivo je to da telefon ovih karakteristika inicijalno ide po ceni od samo 280$, a kao što smo na početku spomenuli, za sada je dostupan samo u Vijetnamu. Ostatak sveta ga verovatno neće dobiti skorije, ali ako se desi da on postane dostupan i u Evropi ili Americi, mi ćemo pisati o tome!



Evo detaljnih karakteristika prvobitnog Galaxy J7 telefona pa uporedite unapređenja koje je doživeo Galaxy J7 Prime model:

>> Samsung Galaxy J7 - karakteristike i cene <<