Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Skype je dobio korisnu nadogradnju!

Skype je dobio korisnu nadogradnju!

Microsoft je lansirao nove nadogradnje za Skype aplikacije na iOS i Android platformama! 

Microsoft je nedavno pustio novu verziju Skype aplikacije za iOS i Android korisnike koje donose unapređenja kako na iOS-u tako i na Android-u. Nadogradnja bi trebalo da Skype korisnike učini srećnim jer donosi rešenja za probleme na koje su se ranije žalili.

Za Android korisnike najveće unapređenje je mogućnost slanja fotografija prijateljima koji nisu online odnosnu na netu. Nekima je to beskorisno a nekima nužno. U svakom slučaju dobro je da možete poslati nekom fotografiju i ako nije online kako bi je kasnije kada bude online preuzeo. Nova nadogradnja za Android takođe donosi neke ispravke za greške u radu Skype-a i nekoliko sitnih dizajnerskih promena.



Sa druge strane iOS-ovci bi trebalo da primete znatni boljitak kod notifikacija za dopisivanje jer je Skype imao dosta grešaka ranije oko toga na iOS-u. Microsoft navodi da će ova nadogradnja rešiti problem ali ako i dalje primećujete da problem nije rešen moći ćete da kroz par dodira obavestite programere Skype-a oko toga. Uz novu nadogradnju za iOS korisnike stiže i opcija preko koje možete sačuvati brojeve koje ste prethodno uneli ili pozivali.

Srećom, ove nadogradnje donose mnoga rešenja i zakrpe za greške koje Skype ima na obe platforme tako da niko nije uskraćen “pažnje”. Znajući Microsoft, oni verovatno već spremaju novi paket zakrpa i noviteta koji će nam se najverovatnije sredinom sledećeg meseca pojaviti. Za sada ako niste automatski dobili zakrpe uputite se u Google Play prodavnicu ili App Store i započnite ažuriranje.