Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Smart Reply aplikacija u fazi testiranja! Uskoro brzi i pametni odogovori...

Smart Reply aplikacija u fazi testiranja! Uskoro brzi i pametni odogovori...

Google testira "Reply" aplikaciju koja će omogućiti brze i pametne dogovore na poruke u panelu sa obaveštenjima.

Jedan od bitnijih i korisnijih Google Allo funkcija je “Smart Reply”. U pitanju su brzi, pametni odgovori na pristigle poruke. Aplikacija pretpostavlja na osnovu sadržaja poruke šta bi  mogao biti prikladan odgovor i prilaže vam ga kao predifinsan tekst. Ova funkcija je vremenom postala popularna te je i neke druge aplikacije imaju, tipa Android Messages, ali se ti brzi odgovori ne mogu naći u panelu sa obaveštenjima već unutar same aplikacije…

 Ispostavilo se da Google testira aplikaciju koja se naziva “Reply”, a koja omogućava brze pamente odgovore u okviru panela sa obaveštenjima, za sve aplikacije. Pozivi za test fazu pomenute aplikacije su stigli iz “Area120” Google “garaže” gde se vode razni projekti i testovi.

U email-u koju su poslali svim testerima su napisali:

“Svi vi verovatno dobijate mnogo poruka prilikom dopisivanja sa nekom osobom. Želite da budete tu za vaše prijatelje, ali i za one koji su fizičku u vašem prisustvu. Šta ako bi odgovor na mnoge poruke bio na dohvat jednog dodira po ekranu?”

“Reply vam daje pametne odgovore, poput onih koje Google nudi u svojim aplikacijama, direktno u panelu sa obaveštenjima za aplikacije koje najčešće koristite. To bi trebalo da izgleda ovako:”

“Ti odgovori su ustvari pametni i mogu izgledati ovako:”

Smart Reply će u startu biti kompatabilan isključivo sa Google servisima i svim njihovim aplikacijama za dopisivanje. Nije isključena i mogućnost da programeri koji prave aplikacije trećeg lica dobiju ono što je neophodno da implementiraju brze, pametne odgovore u panelu sa obaveštenjima.Već sada se možete prijaviti za test fazu Smart Reply aplikacije na ovom LINKU. No, imajte na umu da još niko nije dobio aplikaciju na testiranje. Prijavite se i sačekajte. Sigurno će vam u jednom momentu stići email sa priloženom Smart Reply aplikacijom.