Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stiže nam Doogee S6000 telefon koji će promeniti standard niske klase!

Stiže nam Doogee S6000 telefon koji će promeniti standard niske klase!

Kada budete videli koje su karakteristike, dizajn i cena ovog telefona niske klase zaželećete da bacite svoj dosadašnji telefon niske klase. 

Doogee nema baš najbolju reputaciju na Kineskom tržištu pametnih telefona. Ta kompanija uglavnom cilja tržište uređaja niže klase, a telefone koje oni prave po dizajnu su uglavnom slični ostalim vodećim telefonima današnjice. Imitiranje “glavnih faca” nije baš negativna okolnost jer dizajn Doogee telefona uvek bude provereno interesantan, međutim to svakako ne donosi statusu kompanije. Doogee je takođe poznat po tome što sa vremena na vreme predstavlja impresivne uređaje niže klase po jako primamljivim cenama, a po svemu sudeći mislimo da će se upravo jedan takav uskoro pojaviti u prodaji.



Dakle nova zverka niže klase bi trebalo da ima četvorojezgrani MediaTek MT6735 procesor takta 1.5 GHz i 1 GB RAM-a. Ekran bi trebao imati rezoluciju 720p sa 2.5D zaštitnim staklom. Uz sve to ide i pristojnih 16 GB interne memorije proširive putem MicroSD kartice. Što se kamere tiče i to je nekako “izpoštovano” pa će novi Doogee telefon raspolagati sa zadnjom kamerom od 8 MPx f/2.0 sa dualtone LED blicem i 5 MPx prednjom kamerom za odličan selfi. lepa vest je to da će telefon iz kutije ići sa Android 5.1 LolliPop verzijom što znači da nećemo morati da “gledamo u pasulj” da li će se Doogee smilovati da uradi nadogradnju za taj model vremenom.

Nekako najbolja stvar kod ovog telefona, iako su dosadašnje karakteristike veoma zadivljujuće obzirom da se radi o telefonu niže klase, je to što će on imati bateriju neverovatnog kapaciteta od čak 6.000 miliamper sati. Ovaj “akumulator” će bez ikakvih problema omogućiti dva dana intezivnog korišćenja telefona ili tri do četri dana prosečnog korišćenja. Dizajn samo telefona definitivno nije unikatan a ispostavilo se da je gotovo isti kao Xiaomi Mi Note. Ram telefona je napravljen od metala što će ovaj uređaj načiniti veoma čvrstim.


Cena bi trebalo da bude negde oko 139.99$ dolara a telefon S6000 bi trebao da se pojavi u avgustu mesecu. Čini nam se da bi svako poželeo ovaj telefon. U prilogu imate fotografije telefona, pogledajte kako izgleda: