Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stižu sigurnosna upozorenja koja će se pojaviti u bilo kojoj Google aplikaciji!

Stižu sigurnosna upozorenja koja će se pojaviti u bilo kojoj Google aplikaciji!

Google je najavio novu funkciju koja će vas brže upozoriti kada se ugrozi sigurnost vašeg naloga.

 

 

Kada Google otkrije da je došlo do ozbiljnog sigurnosnog problema s vašim Google nalogom, primeniće novo kritično upozorenje u Google aplikaciji koju koristite. To znači da nije važno jeste li u glavnoj aplikaciji Google, aplikaciji Gmail ili bilo kojoj drugoj Google aplikaciji, i dalje ćete videti crvenu tačku upozorenja na slici naloga.

 



Ovo novo kritično sigurnosno upozorenje otporno je na prevaru i pomoći će vam da rešite problem sa svojim Google nalogom. Nova upozorenja prvo će se pokrenuti na iOS-u, a počeće sa ograničenom objavom tokom narednih nekoliko dana. Google ima puno aplikacija koje služe u različite svrhe, a mnoge od njih su aplikacije koje korisnici redovno proveravaju, pa ako ste redovan korisnik Googleove usluge, veroatno ćete ta nova upozorenja videti prilično brzo, ukoliko postoji problem sa vašim nalogom.

Google je danas najavio i novi režim gosta za Google Asistenta. Način gosta može se uključiti jednom glasovnom naredbom i, kada se aktivira, nijedna interakcija vašeg Asistenta neće biti sačuvana.

Alternatives to Google's basic apps for your Huawei device

Pored toga, Google olakšava proveru sigurnosti vašeg naloga. Od danas možete pitati nešto poput "Je li moj Google račun siguran?" i prikazaće vam se vaše lične postavke sigurnosti i privatnosti.

Uskoro ćete moći i direktno uređivati ​​svoju Istoriju lokacija na vremenskoj traci dodavanjem ili uređivanjem mesta na kojima ste bili radi lakše kontrole vaše privatnosti.