Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Uskoro novi HTC tablet!

Uskoro novi HTC tablet!

HTC se sprema da nas iznenadi premium tablet računarom veći od 7 inča!

HTC se baš muči i trudi da napravi liniju tableta koji će moći da se nose sa čvrstom konkurencijom. Prva borbena linija HTC-a je neuspešno izgubila bitku ali ne i rat! Nekadašnji Flyer iz HTC-a se lepo zaleteo da osvoji tržište ali su ostale kompanije ubrzo svojim premium modelom potisli Flyer i bacili ga u zaborav. Nakon ogromnih gubitaka, videvši da se ne može glavom kroz zid, HTC se okrenuo staroj dobroj priči tj premium telefonima. U nizu uspešnih, imaju modele poput HTC One M7, HTC One M8, HTC Desire Eye i sl. Baš ti modeli su oporavili kompaniju, tako da je HTC rešio da se vrati na front gde se bije bitka za tablet tržište! 

Finansijski direktor Chang Chia, potvrdio je da HTC sprema novi tablet a da to nije Nexus uređaj. Jeftino tržište je mala zarada jer je ulaganje ogromno. Zato je Jack Tong, predsednik HTC-a za severnu Aziju, nagovestio da im to nije prioritet, jer mala zarada koju mogu očekivati može lako postati još manja pojavljivanjem sve većeg broja fableta.

Nemamo mnogo detalja šta konkretno možemo da očekujemo, ali eto znamo da će biti, ili srednje ili više klase. Kao i to da neće imati manju dijagonalu od 9 inča! Kako se šuška,novi tablet će kompanija HTC predstaviti sledeće godine!