Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi danas predstavio svoj novi tablet, MiPad 2! Evo gde ga već sada možete kupiti.

Xiaomi danas predstavio svoj novi tablet, MiPad 2! Evo gde ga već sada možete kupiti.

Xiaomi konačno predstavio svoj novi MiPad 2 tablet koji nas je pozitivno iznenadio svojim karakteristikama, ali i svojim cenama! Pogledajte kako tablet Xiaomi MiPad 2 izgleda, koje su mu karakteristike, koja mu je cena i gde ga možete kupiti! 

Xiaomi je danas, 24 novembra u jutarnjim časovima zvanično predstavio svoj novi tablet računar Xiaomi MiPad 2. Ovaj put, novi tablet Xiaomi kompanije dolazi u tri verzije:

  • Xiaomi Mi Pad 2 16GB - Android 5.0
  • Xiaomi Mi Pad 2 64GB - Android 5.0
  • Xiaomi Mi Pad 2 64GB - Windows 10

Iznenađenje je to da novi MiPad 2 dolazi sa Windows 10 verzijom budući da to ranije nije bila praksa.



Kao i svi premium uređaji, novi MiPad 2 je usvojio metalni način izrade šasije koja obezbeđuje veoma tanak “struk” od svega 6.95 mm. Dizajn je veoma suptilan, bez previše isticanja pojedinih detalja, a Xiaomi MiPad 2 dolazi u dve boje: zlatnoj i sivoj.

Što se samih karakteristika tiče, smatramo da će svi oni koji su čekali najavljivani MiPad 2 biti oduševljeni.  On ima Retina ekran od 7.9 inča, rezolucije 2048*1536, a ako odradimo matematiku, njegov PPI je fantastičnih 326 (PPI - piksela po inču).

Ispod ekrana krije se takođe veoma dobra postavka komponenti. Tu je  Intel Atom X5-Z8500 čipset koji podrazumeva četvorojezgrani procesor sa 14nm tehologijom. Naravno, uz procesor ide i odlična LPDDR3 memorija kapaciteta 2 GB, a kao što smo na samom startu spomenuli, MiPad 2 ide sa 16 GB ili sa 64 GB interne memorije.



Kemere su takođe veoma dobre za jedan tablet ove dijagonale. Shodno tome, sa prednje strane je selfie kamera od 5 MPx, a sa zadnje se nalazi kamera čiji je senzor 8 MPx.

Treba napomenuti da Xiaomi MiPad 2 ima solidnu bateriju kapaciteta 6190 mAh i novi USB Tip C konektor.



Web prodavnica GearBest.com je u saradnji sa Xiaomi kompanijom, eksluzivno omogućila svima da već sada poruče novi MiPad 2 tablet po veoma povoljnim cenama. Mi preporučujemo Android 5.0 varijantu od 64 GB. No, vi se klikom na priložene linkove možete detaljnije informisati o ostalim verzijama:

>> Xiaomi Mi Pad 2 16GB - Android 5.0 = 175e <<
>> Xiaomi Mi Pad 2 64GB - Android 5.0 = 223e <<
>> Xiaomi Mi Pad 2  64 GB - Windows 10 = 223e <<