Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Youtube bez reklama!?

Youtube bez reklama!?

Čist i lagodan pregled sajta www.youtube.com bez marketinških tortura, raznoraznih adova, iskakajućih prozora odnosno reklama. Da li je to moguće?

Youtube je još davno najavljivao pretplate za određene kanale, a sada se planira da se uvede pretplata na komplentan youtube!

Naime, YouTube bi uskoro mogao nuditi verziju sajta sa opcijom plaćanja o kojoj su glasine kružile mesecima, ali niko nije imao prave detalje. "Trenutno je YouTube podržan reklamama, što je odlično jer nam omogućava da budemo dostupni milijardi korisnika; ali postojaće trenutak kada korisnici više ne žele da gledaju reklame na servisu", ističe Suzan Vojčicki, CEO YouTube-a. Ona veruje da će korisnici izabrati verziju sa reklamama ili će plaćati određenu sumu za verziju bez reklama. Vojčicki je istakla da se trenutno razmatra model kako da se korisnicima omogući izbor načina na koji će koristiti YouTube. Za sada nije poznato kada bismo mogli videti opciju pretplate za YouTube, jer Vojčicki nije želela da otkriva detalje u vezi sa ovim projektom.