Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Amazon pokreće još jednu besplatnu uslugu strimovanja video zapisa pod nazivom MiniTV!

Amazon pokreće još jednu besplatnu uslugu strimovanja video zapisa pod nazivom MiniTV!

Amazon, jedna od 10 najvećih kompanija na svetu, pokreće novi besplatni servis za strimovanje video zapisa, nazvan MiniTV. Pogledajte gde će biti dostupan i šta donosi novo.

Amazon širom sveta polaže nade u svoju uslugu Prime Video streaming, uprkos jačanju konkurencije zbog lansiranja novih usluga strimovanja video snimaka kao što je Disney +.

 



Kako trenutno stoje stvari, Amazon i dalje drži značajan broj korisnika i polaže karte na ekskluzivni sadržaj. Članstvo u Amazon Prime-u daje vam pristup Amazon Prime Video-u, dok je samostalna pretplata takođe dostupna i košta nešto manje. Ali ne može svako da priušti plaćanje pretplate. U Sjedinjenim Državama postoji IMDb TV, servis za gledanje filmova i serija podržana oglasima. Sada Amazon lansira još jedan servis, posebno za Indiju, nazvan MiniTV.

>> Amazon Shopping, UPI, Money Transfer, Bill Payment - Google Play Store <<

MiniTV će biti dostupan direktno iz aplikacije Amazon India i u početku će se fokusirati na veb serije, humoristične emisije i sadržaje koji se odnose na tehničke vesti, hranu, lepotu i modu, navodi Amazon. Sve će biti usmereno isključivo na indijsko tržište. Neke od trenutno dostupnih naslova kreirali su TVF i Pocket Aces, dva najveća indijska veb studija, ili su ih obezbedili indijski komičari.

Kompanija je takođe dodala da će gledaoci biti informisani o najnovijim proizvodima i trendovima od tehnološkog stručnjaka Trakin Tech, stručnjaka za modu i lepotu kao što su Sejal Kumar, Malvika Sitlani, Jovita George, Prerna Chhabra i ShivShakti. Ljubitelji hrane mogu uživati u sadržajima iz Kabita's Kitchen, Cook with Nisha i Gobble. U narednim mesecima, MiniTV će dodati još mnogo novih i ekskluzivnih video zapisa. Usluga je trenutno aktivna na Android verziji aplikacije Amazon India, a planira se i da dođe i na iOS verziju.

Ova usluga nije namenjena zauzimanju istog tržišta koje pokušavaju da osvoje Prime Video-om. Zapravo, Amazon i dalje agresivno gura svoju Prime Video uslugu u Indiji, a konkurencija na ovom prostoru je i dalje tesna. MiniTV je verovatno zamišljen kao konkurencija drugim besplatnim video platformama, a ne onim koje se plaćaju - čini se da gađaju direktno na Flipkartov besplatni servis streaminga video zapisa, Flipkart Video, koji su pokrenuli 2019. godine.

Možete da pogledate MiniTV odmah iz Android verzije aplikacije.