Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Android 9 Pie BETA procureo za LG G6 i LG V30 telefone! (VIDEO)

Android 9 Pie BETA procureo za LG G6 i LG V30 telefone! (VIDEO)

Evo gde da preuzmete Android 9 Pie BETA za LG G6 i LG V30 telefone! A prilažemo vam i linkove ka detaljim uputstvima za instalaciju.

I ako se u poslednje vreme dosta govori o Android 10 BETA verziji, za vlasnike LG teleofna Android 9 Pie je nešto čemu se oni raduju. Kako stvari stoje, uskoro bi mogli i da se obraduju jer već sada imamo Android 9 Pie BETA verziju koja je nedavno procurela za LG G6 i LG V30 modele. 

 



To zapravo govori da su programeri blizu sa razvijanjem nadogradnje koja će LG telefone prebaciti na Android 9 Pie. Takođe, procurele verzije je moguće instalirati već sada, samo je bitno da ispratite uputstvo kako treba. Naravno, u ovakav poduhvat bi trebalo da se upuste oni malo napredniji korisnici koji koliko, toliko znaju šta rade. 

Što se LG G6 modela tiče, sve vezano za instaliranje možete pročitati na XDAdevelopers.com forumu. Tamo možete preuzeti sve neophodne datoteke i pogledati korak po korak uputstvo:

>> LG G6 - Android 9 Pie BETA <<

 A evo i videa koji demonstrira Android 9 Pie na LG G6 modelu:

Kada je reč o LG V30 telefonu, sledeći modeli mogu da se nadograde na Android 9 Pie:



- H933

- H930DS

- H930G

- H930D



- H930

- V300L

- V300S



- V300K.

E sada, bitno je da znate da ovo nije kompletan Android 9 Pie firmware, već OTA nadogradnja. To u suštini znači da procedura nadogradnje nije standardna. Potrebno je napraviti odgovarajuće okruženje tj. instalirati neophodne programe koji će vam omogućiti “flešovanje” bez grešaka.

Sve datoteke koje treba da preuzmete, kao i detaljno uputstvo, možete pronaći takođe na XDAdevelopers.com forumu:

>> LG V30 - Android 9 Pie <<

A evo i videa koji demonstrira Android 9 Pie na LG V30 modelu: