Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple telefoni preko paketa u Srbiji!

Apple telefoni preko paketa u Srbiji!

Ponuda iPhone telefona kod nas i upoređivanje paketa! Takođe donosimo vam pojedinačne recenzije portala PhoneArena.com!

Pošto je iPhone groznica zahvatila Srbiju, od kako je krenuo da se prodaje kod nas preko paketa, red bi bio da vas obavestimo gde to možete pogledati telefon i kupiti ga bez redova, nervoze i čekanja.

Svuda u svetu se stvore ogromni redovi kada izađe novi model iPhone telefona. Prvo se dugo čeka da Apple predstavi svoj najnoviji premium telefon, zatim se dugo čeka da stignete na red da ga kupite. Čekanje ispred prodavnice zna da potraje i po dan, dva, ali opet zaljubljenicima se to isplati. Uvek su dobro opremljeni šatorima, termosima, konzervama hrane i zamenom za čekanje u red. Bizarno je to kampovanje, ali istinito! Malopre smo pomenuli “premium” zato što je Apple prošle godine u septembru predstavio slabiju varijantu iPhone 5s-a, iPhone 5c. Stvar je perspektive kako ljudi gledaju na to, nama je nekako Apple ostavio utisak da je u jednom trenutku pomislio da hoće na tržište telefona srednje klase.



Dok se svuda u svetu čekaju redovi da se kupi novi iPhone koji je predstavljen nekoliko dana ranije, kod nas se čekaju redovi da se kupi iPhone koji je predstavljen čak i nekoliko godina ranije. Jeste da smo dočekali tek iPhone 6, ali opet je bolje nego 7,8,9, ili kako već.

Telenor i MTS su prvi koji imaju u ponudi iPhone na pretplatu, uz pakete vezane za modele iPhone 5s, iPhone 5c iPhone 6 i iPhone 6 Plus. Mi smo zato pripremili tabele na kojima se lako mogu uporediti pretplate i doplate. Još uvek se čeka i ponuda VIP operatera koja bi trebalo da stigne narednih nedelja. Kad budemo saznali šta VIP nudi bićemo u mogućnosti da uporedimo i sve tri ponude za vas. Do tada pogledajte upoređivanje za tri Apple modela koja su trenutno dostupna.

 

 



 

Ako ne znate šta navedeni paketi daju u okviru svoje pretplate, slobodno kliknite na ime paketa na listi kako bi ste saznali sve što vas interesuje.

Telenor

 



 

MTS

 

 



Kako bi ste tačno znali koji je iPhone model najbolji za vas, mi smo pripremili nekoliko video recenzija. Dobićete sva objašnjenja i odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Recenzije su najkorisnije alatke pre kupovine željenog telefona. Nekada je ipak bolje tri puta meriti pa onda preseći! 

 

iPhone 6 Plus 

Recenzija i saveti:

iPhone 5S

Recenzija i saveti:

 

iPhone 5C

Recenzija i saveti: