Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Black Friday je sutra! Krenite sa kupovinom već odmah!

Black Friday je sutra! Krenite sa kupovinom već odmah!

Neverovatni popusti su isplivali povodom “šoping praznika” Black Friday. Evo gde vam preporučujemo da pazarite proizvode čija je cina 26. i 27. novembra znatno niža.

Počevši od pametnih telefona, preko tablet računara i dronova, pa sve do skutera i projektora. Što se kaže “od igle do lokomotive” je upravo na popustu povodom Black Friday šoping praznika na GearBest.com web prodavnici.



Kako biste ostvarili popust potrebno je da pristupite priloženom baneru i da kliknete na “GO >>” žuti taster.

Tada će vam se otvoriti nova stranica gde možete sebi “zaraditi” kupon deljenjem proizvoda na svoj Facebook nalog. Kupon možete iskoristiti isključivo danas i sutra, tačnije 26. i 27. novembra.

Skrenućemo pažnju na to da su proizvodi poput OnePlus Two, Xiaomi RedMi Note 2, Cube iWork8 Ultimate, Onda V919 i Teclast X2 Pro na popustu što nas raduje jer se radi o zanimljivim uređajima.


Naravno, tu su u pametni satovi, oprema za telefone i tablet računare i još mnogo toga. Ne znamo za vas, međutim mi ćemo se lepo obradovati čim nam stignu proizvodi koje smo poručili. Lepo ćemo se zabaviti tokom praznika, a zašto ne biste i vi? Požurite i obezbedite sebi kupon koji će vam doneti popust tokom Black Friday promocije.