Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Chuwi Hi8 Pro je za nijansu bolji od onog koji smo mi testirali!

Chuwi Hi8 Pro je za nijansu bolji od onog koji smo mi testirali!

Ovo je niskobudžetni DualOS tablet računar sa USB Tip C i HDMI konektorom. Pogledajte u čemu se Chuwi Hi 8 Pro razlikuje od njegovog prethodnika Chuwi Hi 8. 

Ako se sećate testa Chuwi Hi8 tableta, onda otprilike možete da naslutite o kakvom se uređaju radi. Huawi Hi8 Pro je njegov naslednik sa nekoliko zanimljivih unapređenja.

>> Chuwi Hi8 - Test <<



Najznačajnija promena je zapravo čipset te na Chuwi Hi 8 Pro umesto Intel Z3736 pakuje Intel Cherry Trail Z8300 što podrazumeva četvorojezgrani procesor, takta 1.4 GHz i noviji Intel HD grafički čip osme generacije.

RAM i ROM memorija nisu nadograđene, te Chuwi Hi8 Pro ima 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije koja može biti nadograđena putem MicroSD kartice do 64 GB. Promena se može primetiti kod kamera te novija verzija ima prednju i zadnju kameru od 2 MPx, dok je na ranijoj verziji prednja kamera 0.3 MPx.

Zanimljivo je to da Chuwi Hi8 Pro ima USB Tip C i HDMI konektor. To je, pored noije verzije Android 5 LolliPop i Windows 10 operativnog sistema, jedna od bitnijih promena koju su korisnici priželjkivali.




Sve ostalo je generalni identično. Dizajn, ekran, pakovanje, operema, sve je ostalo nepromenjeno! Što se cene tiče, novija verzija je samo 2$ skuplja te one koji su rešili da sebi kupe pristupačan DualOS tablet, male dijagonale, onda je ovo solidan izbor. Više informacija o Chuwi Hi Pro talbetu možete pogledati na “KUPI” baneru gde između ostalog možete da ostvarite kupovinu!