Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Curenje Pixel 6 Pro prikazuje Google-ov najunikatniji telefon do sada!

Curenje Pixel 6 Pro prikazuje Google-ov najunikatniji telefon do sada!

Pogledajte nova curenja koja sugerišu da se Google priprema za predstavljanje potpuno novog Pixel 6 i većeg Pixel 6 Pro. 

Ove nedelje, naš prvi pogled na „Pro“ proizašao je iz pouzdanog izvora, zadirkujući masivan vrhunski uređaj spreman da konkuriše konkurenciji, krajem avgusta.

 



Važno je imati na umu da su ovo čisto prikazivanja uređaja i ni na koji način nije zvanično, ali poznati leaker Onleaks ima odlične rezultate, posebno kod Pixel uređaja.

Ovi prikazi pokazuju jedinstveni dizajn koji se potpuno razlikuje od bilo kog prethodnog Google telefona. Osim naglašene narandžaste boje, Pixel 6 Pro ima ogroman zakrivljeni ekran od 6,67 inča i mogao bi biti najveći Pixel telefon do sada.

Процурила је слика из Гоогле Пикел 6 Про

Očekuje se da će ekran koristiti OLED panel sa ugrađenim skenerom otiska prsta, ali nema izveštaja o tome da li će Google ponuditi visoku stopu osvežavanja. Na njemu će, kao i većini telefona u poslednje vreme, biti smeštena prednja kamera unutar ekrana, u gornjem centru telefona.

Raniji izveštaji nagoveštavaju da će Google koristiti sopstveni interni procesor, pristup sličan Appleov-om, umesto tipičnog Qualcomm-ovog čipseta. Međutim, moraćemo da sačekamo i vidimo.

Iako niz zadnjih kamera podseća na Nexus 6P, ovo je Google-ov najambiciozniji dizajn do sada. Još važnije, Google bi konačno mogao da ponudi trostruke zadnje kamere. To su glavna kamera, ultraširoka i novi zum objektiv u stilu periskopa poput Galaxy S21 Ultra. U osnovi, Google će konačno stići konkurenciju sa širokim i telefoto kamerama.



Manji Pixel 6 nudi samo dvostruke zadnje kamere, dok Google rezerviše trostruke kamere i veći ekran za Pro.

Процуриле су фотографије из Пикел 6 КСЛ

Nismo sigurni da li će Google ovaj telefon nazvati „Pixel 6 Pro“ ili će se pridržavati svoje šeme imenovanja sa Pixel 6 XL. Međutim, ono što znamo je da Google definitivno teži jedinstvenom dizajnu uz velika poboljšanja za Pixel 6 liniju zahvaljujući nadogradnji kamere, ekrana i dizajna.

Za kraj, raniji izveštaji nagoveštavaju tri opcije boja: Arctic Blue, Sorta Orange i Mostly Gray. Očekujemo da ćemo videti datum izlaska Pixela 6 oko 26. avgusta.