Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Cyanogen je dobio nov izgled i novog poslovnog partnera!

Cyanogen je dobio nov izgled i novog poslovnog partnera!

Cynogen će u budućnosti biti jedini pravi rival Google-ovom Android-u! 

Cyanogen je već najavio više puta da ne želi da bude “dete” Android-a. Šta više, Cynogen želi da postane “sam svoj čovek”. To je i uspeo načinivši saradnju sa moćnim Qualcomm-om, što nam obećava zanimljive uređaje u budućnosti. Ovo je vest koja je objavljena takođe na mobilnoj svetskoj konferenciji MWC 2015 u Barseloni i kako stvari stoje ovo će možda biti jedini značajan novitet u celokupnom mobilnom svetu za 2015 godinu.

Microsoft planira da investira u Cyanogen!?

CyanogenMod je pretnja za Google!

Novi grafički prikaz koji je Cyanogen kreirao i predstavio je potvrda partnerstva i činjenice da kompanija čvrsto želi da se otgrne iz priče koja ga direktno vezuje za Google. Partnersvo sa Qualcomm-om zapravo znači da ćemo u budućnosti biti u prilici da kupimo razne telefone koje već iz kutije pokreće Cyanogen operativni sistem. Ugovor pokriva Qualcomm-ove Snapdragon 200, 400 i 600 procesore serije QRD.qualcomm

Ovo partnerstvo ćemo budno pratiti i motriti na to šta će se sve to izroditi od ovog zamiljivog udruživanja. Obzirom da je ovo serija procesora koja omogućava proizvođačima ogromu softversku manipulaciju, biće interesantno videti neki novi Cyanogen uređaj.