Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li će ovako izgledati novi Galaxy Note 5? (VIDEO)

Da li će ovako izgledati novi Galaxy Note 5? (VIDEO)

Ako pšratite dešavanja u svetu pametnih telefona, satova i tablet računara onda vam je poznato da se glasine često ostvare. Pogledajte kako će verovatno izgledati Samsung Galaxy Note 5!

Svima je jasno da će novi Galaxy Note 5 biti predstavljen u septembru 2015 godine, verovatno sa zakrivljenim 4K ekranom na bokovima. Već sada, umetnik koji se bavi kreiranjem koncepta nadolazećih vodećih telefona pružio nam je priliku da bacimo pogled na to kako će možda izgledati sledeći Galaxy Note telefon.

Koncept video zapis sa sajta Note5Galaxy prikazuje Galaxy Note 5 sa dizajnom koji je više pozajmljen sa Galaxy Note 4 telefona nego sa Galaxy S6. Za razliku od prethodnih Note telefona, ovaj video prikazuje da bi Note 5 mogao biti spakovan u aluminijumsku šasiju.Koncept video takođe pokazuje to da će Note 5 telefon imati dijagonalu 5.9 inča što za 0.2 veći ekran u odnosu na Note 4. Veliki senzor kamere je istaknut, pa prema Note5Galaxy sajtu ona bi trebalo da bude 20 MPx sa f/1.8 brojem aperture. Naravno sve ove informaciju su samo nagađanja, mada mi se ne bi mnogo bunili da Note 5 bude ovakav. Pogledajte video i uživajte: