Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li ste videli prvo Apple Watch postolje? (VIDEO)

Da li ste videli prvo Apple Watch postolje? (VIDEO)

Griffin je zgrabio priliku i prvi predstavio postolje odnosno prateću opremu za Apple Watch. Pogledajte kako izgleda i čemu služi.

Dugo smo čekali na čuveni Apple Watch ali zato nismo dugo čekali na sve dodatke i prateću opremu koja se može koristiti uz njega. Čini nam se da je Apple možda i namerno u dva navrata predstavljao svoj prvi pametni sat kako bi kompanije koje proizvode pratecu opremu na vreme napravile sve što bi korisnicima moglo da posluži. Na taj način Apple Watch će kvalitetno biti ispraćen kako od strane krajnjih potrošača i tako od strane raznih kompanija.

Griffin je za početak predstavio postolje koje služi za punjenje Apple Watch sata. Takođe služi i tome da  se sat može odložiti u takvom položaju da sve sa ekrana bude pregledno. Ipak ovaj proizvod ne dolazi sa punjačem pa će kupci morati da ga povežu sa MagSafe punjačem. Inače držač tj. postolje može držati sat u horizontalnom ili vertikalnom položaju.



Obzirom da se radi o luskuznom uređaju, Griffin je prepoznao potrebu za postolje koje će korisnicima ovog sata svakako zatrebati. Kao dodatak to je malo ispupčenje na samoj ploči postolja koje je tu kako bi se odložio i iPhone.

A to kako Griffin izgleda iz svakog ugla pogledajte na priloženom video klipu: