Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Danas ovaj najomiljeniji telefon ikada puni 15 godina! Povodom toga, počeo je da se ponovo prodaje za svega 1000 dinara…

Danas ovaj najomiljeniji telefon ikada puni 15 godina! Povodom toga, počeo je da se ponovo prodaje za svega 1000 dinara…

Verujemo da vam je ovo nekada bio najomiljeniji telefon! Da li znate koliko godina danas puni? 

Nokia 3310 sa svojom gracioznošću tj. monohrom ekranom od 84*84 piksela, izradom koja je otporna na metke, baterijom koja traje po nedelju dana, T9 rečnikom, SMS dopisivanjem, jakom vibracijom koju su mnogi zlostavljali, neverovatim tonovima, kao i igricama koje nemaju kraja.

Šalu na stranu, ovo je telefon kojeg se svi rado sećaju. U to ime, mnoge internet prodavnice su u svojoj ponudi uvrstile Nokia 3310 telefon po ceni od 1000 dinara. Isporuka se vrši od 3 do 4 nedelje a poštarina je besplatna.



Slučajnost ili ne, Nokia 3310 je danas napunila 15 godina postojanja! Još malo pa će punoletstvo… Takođe, kompanija Nokia u maju mesecu navršila 150 godina postojanja. Iznenadićete se kada saznate čime su se sve bavili kako su dospeli do vrha sveta kada je industrija telefona u pitanju. Na priloženom linku imate detaljnije:

>>Nokia je proslavila svoj 150 rođendan. Pročitajte celu njenu istoriju i pogledajte zanimljiv video! <<