Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

EaseUS.com slavi 14-ti rođendan i ima sjajne poklone za vas! (VIDEO)

EaseUS.com slavi 14-ti rođendan i ima sjajne poklone za vas! (VIDEO)

Ubacite se u ulogu YouTube kreatora, dok već rešavate problem koristeći EaseUS program, i napravite video o njemu kako bi učestvovali u nagradnoj igri i osvojili vredne nagrade kao što su iPhone 8, 150$ i 100$!

Kupovinom EaseUS programa, koji vam pomažu da rešite razne probleme, obezbeđujete donaciju ekvadorskojo deci koja žive u ekstremnom siromaštvu. To bi su suštini, pored rešavanja nekog od vašeg problema, teebalo da bude glavna motivacija za kupovinu.

 



Međutim, ne mora to biti i jedina motivacija jer EaseUS pre svega nudi svoje programe po jeftinijim cenama nego inače buduće da su upravo napunili 14 godina! To uopšte nije malo i čestitamo im na tome!

A ukoliko rešite sebi da kupite jedan njihov softver, ili da probate probnu verziju njihovog softvera i napravite video, onda možete da učestvujete u nagradnoj igri koja podrazumeva vrlo skupocene i zanimljive poklone!

Što se tih poklona tiče, EaseUS je pripremio iPhone 8 kao glavnu nagradu, 150$ i 100$ kao drugu i treću nagradu. I to nije sve! Oko 27 licenci će takođe biti podeljeno za softver koji je predstavljen u video koji korisnici treba da naprave kako bi učestvovali u nagradnoj igri. I ne brinite, novčane nagrade bez problema možete da dobijete preko PayPal naloga.

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da se registrujete. Polje za registraciju izgleda ovako:



Nakon registracije treba da dobijete odobrenje i zabava počinje! Naime, video u kojem predstavljate neki EaseUS program treba da počne sa “Srećan 14. rođendan EaseUS!” Takođe, on mora da traje minimum 3 minuta i mora da poseduje link koji dobijete pri registraciji u prve tri linije opisa videa. Jednom kada napravite video, objavite ga i pošaljite URL videa na adresu “phoebe@easeus.com

Imajte na umu da nagradna igra traje do 23.08.2018.



Mi smo već pisali o njihovim programima, a jedan od tih članaka možete pogledati na priloženom linku. Možda vam text pomogne oko vašeg videa.

>> Kako povratiti slučajno izbrisane slike, snimke, kontakte, poruke i ostale datoteke? <<

Više informacija o svemu možete pronaći na njihovoj zvaničnoj strani “Anniversary 2018”. Na njihovoj zvaničnoj strani pored svih informacija koje su vam potrebne možete pogledati kakve vido priloge su ostali YouTube kreatori napravili.

Što se tiče programa koje biste mogli da pregledate i kasnije napravite video i njima, njih možete pronaći na priloženom linku:

>> www.easeus.com <<