Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo gde na veliko možete da kupite razne telefone i tablet računare po najpovoljnijim cenama!

Evo gde na veliko možete da kupite razne telefone i tablet računare po najpovoljnijim cenama!

Kupujete na veliko? Onda kupujte jeftinije... Evo koji sajt nudi odlične uslove onima koji kupuju pametne telefone, tablet računare i ostalu elektroniku na veliko.

Sigurni smo da ste do sada čuli za kineski sajt GearBest koji je u suštini internet prodavnica. Ako nas redovno pratite, onda ste sigurno čitali o nekim proizvodima o kojima smo pisali a koji se prodaju upravo preko GearBest WebShop-a.

>> Novi “ubica premium telefona” je stigao! Kupite ga bez sistema za pozivanje.... <<



>> Da li ste čuli za Teclast X98 Air? Ovaj DualOS tablet možete koristiti kao 3G telefon! <<

>> Cube I10 DualBoot je tablet za koji mnogi smatraju da je odlična kupovina tj. BestBuy! (VIDEO) <<

>> Chuwi Vi10 je naša preporuka za sve one koji hoće odličan tablet po povoljnoj ceni! <<

>> Kineski "Onda" tablet pokreće Windows 10 i Android KitKat 4.4 <<

>> Ovo je zanimljiv Android gejming tablet na preklop sa integrisanim džojstikom! <<

>> Ne! Ovo nije Apple Watch... Ovo je Iradish Y6 koji može mnogo toga, pa i da poziva i šalje poruke potpuno samostalno! <<



>> Evo koji dobar telefon možete kupiti za 120 evra! Osmojezgrani procesor i 5000 mAh baterija! (VIDEO) <<

Međutim, ukoliko se odlučite da kupite više istih proizvoda, tada nećete ostvariti popust gde ćete morati da platite redovnu cenu. Iz tog razloga GearBest.com je rešio da napravi VolumeBest.com internet prodavnicu gde će svako moći da kupi raznu elektroniku, na veliko, po veoma povoljnijim cenama .

VolumeBest.com pruža kupcima mogućnost da na najlakši način kupe kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama na globalnom nivou” navodi se na sajtu.

“Bulk” kupovina sa VolumeBest.com je veoma jednostavna: pronađite proizvod koji želite da preprodate, izaberite količinu i platite putem PayPall ili nekim od sličnih servisa za razmenu novca. Svi kupljeni proizvodi su sigurno zapakovani gde će kasnije besplatno biti isporučeni direktno na vašu adresu, prateći striktne “QC” propise. VolumeBest.com nastoji da pruži najpovoljnije moguće cene pa tako u okviru svog sajta nude mogućnost popusta na one proizvode koji se na ostalim mestima jeftinije prodaju.



Dakle, VolumeBest.com je idealna internet prodavnica za one koji žele da se bave preprodajom. Na priloženom linku pogledajte šta sve ovaj sajt nudi:

>> www.volumebest.com <<