Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo koliko je izdržljiv preklopivi Samsung Galaxy Z Flip 3! (VIDEO)

Evo koliko je izdržljiv preklopivi Samsung Galaxy Z Flip 3! (VIDEO)

Nakon tri generacije Samsung telefona čiji su ekrani savitljivi, Galaxy Z Flip 3 dolazi kao najizdržljivije rešenje. Ipak, gde ovaj telefon ipak ne može da se takmiči ra regularnim modelima?

Samsung iz godine u godinu unapređuje svoje telefone sa preklopivim ekranima. Prva generacija tih telefona, ma koliko god izgledala uzbudljivo i futuristički, nije uspela da odoli svakodnevnim izazovima. Prosto to nisu bili dovoljno izdržljivi telefoni. Ekrani su se brzo kvarili, a o samim oštećenjima na foliji ekrana da ne govorimo.

 



Ipak to se promenilo pa najnovija generacija tih telefona dolazi sa nekim vrlo izdržljivim karakteristikama. Šarka je ovaj put u mogućnosti da stoji čvrsto pod bilo kojim uglom, dok je sam Galaxy Z Flip 3 otporan i na prašinu i vodu do 1,5 metara dubine.

Staklo koje se nalazi na poleđini telefona je Corning Gorilla Glass šeste generacije i uspeva da odoli ozbiljnim grubim predmetima pre nego što se ogrebe i ošteti. Do je dobro je će Galaxy Z Flip 3 dobrim delom baš tim staklom da dodiruje razne površine.

Ono što nas je iznenadilo koliko je zapravo Galaxy Z Flip 3 otporan po pitanju šarke i savijanja. Poznati YouTube-er koji vodi kanal “Jerry Rig Everything” je prilično maltretirao Galaxy Z Flip 3 telefon nakon čega je on ostao potpuno ispravan. Uostalom, pogledajte i sami šta je sve telefon preživeo: