Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Gearbest.com organizuje “Back to School” promociju!

Gearbest.com organizuje “Back to School” promociju!

Evo kako da po povoljnim cenama dođete do zanimljivih uređaja uz novu GearBest.com promociju.

Kineska web prodavnica je ponovo rešila da organizuje promociju i tako omogući kupcima da po sniženim cenama sebi obezbede neke zanimljive proizvode. Istina, ne uviđamo nikakvu povezanost sa nazivom promocije i proizvoda koji se nude, ali šta je, tu je.

Sve u svemu, ukoliko pristupite ovom LINKU, moći ćete da pogledate koji su to proizvodi u pitanju. Ukoliko se odlučite za neki od njih, potrebno je da dodirnete na malu Facebook, Tumblr, Google+ ili Twiter ikonicu kako bi podeliti proizvod na izabranu društvenu mreži i osvojili kupon koji će sniziti cenu proizvoda. Kasnije samo pristupite proizvodu i ostvarite kupovnu.



>> GearBest.com - Back To School Promotion <<

Na samom vrhu stranice, imate još nekoliko akcija koje vam mogu pomoći da prođete jeftinije pri kupovini ili da pronađete neki zanimljiv proizvod po povoljnoj ceni. Slobodno kliknite na “Grab it at 1$”, “Hot products” ili “From јуст 0.99$” i ispratite navođenja.

Imajte na umu da kupone možete dobiti u periodu od 16 do 17 avgusta zato zabeležite taj datum u vašem kalendaru! U slučaju da nikada niste kupovali preko interneta, prilažemo vam link koji će vas ohrabriti da to učinite:

>> Kako najbrže, najlakše i najpovoljnije doći do kartice kojom možete plaćati putem interneta? [2016] <<