Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

GearBest pokalanja 50% popusta onima koji se okušaju u njihovoj “giveaway” akciji!

GearBest pokalanja 50% popusta onima koji se okušaju u njihovoj “giveaway” akciji!

Evo šta treba da uradite da biste učestvovali u giveaway akciji i tako osvojili 50% popusta na tri fantastična 3G tablet računara!

GearBest.com se baš “naoštrio” raznim promocijama i akcijama. Ovih dana smo pisali o tome, a ako nas pratite onda ste do sada sigurno shvatili da ovo leto veoma pogodno za “čajniz šoping”. 

 



Ovaj put imamo jedan zanimljiv poklon tj. giveaway. Ovaj put umesto nekog uređaja imamo 50% popusta na tri različita tableta. Dakle, ukoliko ove nedelje rešite da okušate sreću, možda dobijete 50% popusta na Onda V919 S, Tecklast X10 ili Teclast X70 uređaje.

Ono što vi treba da uradite je da pristupite GearBest.com Facebook strani na ovom LINKU i kliknete na “sviđa mi se taster”. Zatim da ostavite komentar koji tablet želite i zašto. Budite šaljivi naravno. Potom podelite stranu na svom zidu i opciono pozovete nekoliko prijatelja da je lajkuju.

To je to. Dobitnik će biti izabran u 10h ujutr u (UTC), 28, 29  i 30 juna. Srećni dobitnici će takođe biti pomeniti na GearBest.com blogu te tamo možete proveriti da li ste izvučeni. Više informacija o poklanjanju popusta i o pomenuta tri tablet račinara pročitajte

OVDE.

To je to. Dobitnik će biti izabran u 10h ujutr u (UTC), 28, 29  i 30 juna. Srećni dobitnici će takođe biti pomeniti na GearBest.com blogu te tamo možete proveriti da li ste izvučeni. Više informacija o poklanjanju popusta i o pomenuta tri tablet račinara pročitajte OVDE.