Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google je ozvaničio datum predstavljanja svojih novih Pixel uređaja! (VIDEO)

Google je ozvaničio datum predstavljanja svojih novih Pixel uređaja! (VIDEO)

Na Twitter-u se pojavio video koji najavljuje Google-ov događaj. Evo kada će se on održati!

Poslednjih mesec dana na internetu intezivno kruže glasine o tome da će Google lansirati nove Pixel uređaje koji će zameniti Nexus liniju. Po prvi put imamo neku zvaničnu informaciju, a ona se odnosi na Google događaj u San Francisku, 4. oktobra.

Kompanija je već poslala pozivnice, ali i podelila video na Twitter društvenoj mreži sa svog @GoogleNexus naloga. U video prilogu se lako može uočiti da će najverovatnije biti predstavljeni novi Pixel uređaji.



Da podsetimo, od Google-a se očekuje da lansira dva nova Pixel uređaja dizajnirana od strane HTC kompanije. Google ima jasnu želju da objedini nekoliko svojih linija pa tako završi sa jednom Pixel linijom za sve svoje uređaje: tablet računare, telefone, Daydream VR, 4K chromecast uređaje i chromebook računare. Ovo svakako podrazumeva kraj za Nexus telefone i tablet računare.

No, u međuvremenu se dogodila jedna zanimljivost. Nest je slučajno, u svojoj zvaničnoj reklami, delimično pokazao kako će novi Pixel telefon izgledati. Pogledajte video i obratite pažnju na telefon koji se pojavljuje u pozadini…