Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google objasnio zašto je LED blic užasan za fotografije! (VIDEO)

Google objasnio zašto je LED blic užasan za fotografije! (VIDEO)

Nova reklama za Pixel 3 telefon ističe “Night Sigth” režim koji korisnicima pruža tu mogućnost da naprave fenomenalne fotografije noću, bez korišćenja LED blica.

Iako mnogi misle da su Pixel telefoni premium uređaji koji bi trebalo da dostave maksimum u svakom aspektu, to nije baš tako… Google je postavio određene prioritete kada je izrada Pixel telefona u pitanju te oni nisu uvek najbolji izbor za sve korisnike. 

 



Sa druge strane, Pixel telefoni su fenomenalni za fotografisanje. Iz generacije u generaciju, Pixel uređaji uspevaju da budu u samom vrhu kada je reč o kvalitetu fotografija koje oni naprave.

Ove godine, uz Google Pixel 3 telefone nam stiže i novi noćni režim znan kao “Night Sight” koji može da napravi inzvaredne fotografije u izuzetno lošim uslovima osvetljenja. I što najbitnije, niko ne pravi pitanje da li će to raditi kako treba. 

Budući da sam LED blic skoro nikada nije od koristi jer fotografiju upropasti veštačkim osvetljenjem, Google je rešio da napravi jednu zanimljivu reklamu u kojoj pokazuje kako fotografije mogu biti lepše uz Night Sigth režim.  

Više o Pixel 3 telefonima možete pročitati na priloženom linku:

>> Saznajte sve novim Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima! [Karakteristike i Cena] <<