Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

GravityBox je od sada dostupan i za Android 10!

GravityBox je od sada dostupan i za Android 10!

Dobre stare modifikacije su od sada dostupne i na Android 10 platformi kroz novi GravityBox! Evo gde da preuzmete GravityBox EdXposed modifikaciju!

Ako se ste korisnik Android telefona duži niz godina, a pritom ste i entuzijasta, onda sigurno znate da je Xposed jedan od moćnijih alatki koja omogućava potpunu kontrolu nad operativnim sistemom i ozbiljnu modifikaciju sistemskih datoteka. 

 



Svi dobro znamo da je GravityBox modifikacija dostupna za Xposed još od ranih verzija Android-a. Međutim, kako je Android postajao fleksibilniji, tako su i Xposed modifikacije polako počele da jenjavaju i sve manje da se pojavljuju za novije verzije Android-a. 

Primera radi, zvanični Xposed je poslednji put objavljen za Android 8.1. Nakon toga se nije pojavljivao zvanični Xposed sem nezvaničnog koji je nosio naziv EdXposed i on je svojevremeno bio namenjen za Android 9 Pie uređaje. Samim tim, modifikacije kao što su GravityBox su mogle da se koriste i na uređajima koje pokreću novije verzije Android-a.

Sada imamo tu situaciju da je upravo taj nezvanični EdXposed Installer dobio nadogradnju u vidu adaptacije za Android 10! To automatski znači da možemo koristiti modifikacije preko njega, a između ostalog i novi GravityBox za Android 10 uređaje koji se upravo pojavio!

Ne želimo previše ići u detalje šta vam GravityBox zapravo donosi. Jednom prilikom smo pisali o tome, te vas pozivamo da pogledate taj tekst:

>> GravityBox ažuriran za Android 7 Nougat telefone! <<

Sve u svemu, novi GravityBox za Android 10 je do sada testiran na OnePlus 7 Pro modelu kojeg pokreće Android 10 sa OxygenOS-om i sve radi fino. Naravno, postoje neke greške koje će sigurno u budućnosti biti rešene. Treba imati na umu i to da je EdXposed za Android 10 još u ranoj fazi što dodatno opravdava greške u radu. 



Dakle, prvo je potrebno da root-ujete svoj Android 10 uređaj, potrebno je da instalirate Magisk, zatim Riru pa onda EdXposed. Za više informacija o procesu instalacije Magisk-a, Riru i EdXposed Installer-a, pišite nam na forumu. A što se GravityBox modifikacije tiče, nju možete preuzeti na priloženom linku:

>> GravityBox za Android 10 <<