Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC 10 vam doslovno može spasiti život! Provereno! (VIDEO)

HTC 10 vam doslovno može spasiti život! Provereno! (VIDEO)

Evo koliko je zaista HTC 10 kvalitetno izrađen! Dokazi priloženi…

Srećom po nas krajnje korisnike, proizvođača telefona je mnogo, ali je malo onih koji realno predstavljaju svoj uređaj. To govorimo jer se danas svi vrlo rado pohvale vrhunskom izradom svog telefona. Da li je to uvek tako? Pa, YouTuber TechRax nam često dokaže da svi ti čvrsti telefoni nisu baš takvu kako se samonazivaju! U više navrata smo pisali o tome:

>> Tech manijak nastavlja sa terorisanjem najnovijih telefona, a Galaxy S7 Edge je ovaj put na meti! (VIDEO) <<



>> “Neuništivi” zlatni Apple Watch je upravo uništen pomoću magneta! (VIDEO) <<

>> Ovaj čovek je napravio baš popularan YouTube kanal uništavajući skupocene telefone! (VIDEO) <<

>> Najnoviji iPhone 6 skuvan u CocaColla soku!? (VIDEO) <<

>> Galaxy S6 i iPhone 6 su zajedno, u isto vreme, bili na vrelom brčkanju! (VIDEO) <<

U suštini, uvek se znalo ko to pravi najkvalitetnije telefone! Treba li da nagovestimo ili već znate? Pa naravno da su HTC telefoni “najčvršći momci” u kraju! Još od One M7 modela, HTC je zauzeo čvrstu poziciju na vrhu kao kompanija koja pravi unibodi telefone od metala.

Nedavno je ova kompanija predstavila svoj novi vodeći telefon HTC 10 koji je znatno unapređen u odnosu na prethodne modele i u odnosu na konkurenciju. Mi smo imali prilike da se na kratko sa njim upoznamo na zvaničnom predstavljanju kod nas. Nešto više o njemu pogledajte na priloženom linku:



>> HTC i kod nas zvanično predstavio svoj novi vodeći telefon! (VIDEO) <<

Sada kada ste se malo upoznali sa HTC desetkom, pogledajte video koji prikazuje koliko je on zapravo kvalitetno napravljen tj. čvrst! U video prilogu se jasno vidi kako njegov prethodnik ne uspeva da odoli izazovu i metak koji je ispaljen sa par metara od njega bez problema prolazi kroz telo telefona. Sa druge strane, HTC 10 uspeva da zadrži metak i ne dozvoli mu da probije njegovu zadnju masku. Ovo je stvarno za svaku pohvalu! Pogledajte video: