Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC je rešio da napravi neke promene!

HTC je rešio da napravi neke promene!

HTC je ozvaničio očekivane promene, pogledajte koje dobio nove pozicije.

Uprava korporacije HTC-a je rešila da Cher Wang, predsednicu i suosnivača HTC-a, imenuje kao izvršnog direktora kompanije (CEO). Ona je došla na mesto Peter Chou koji je do sada bio na toj poziciji. Uvidevši da je Peter izuzetan u domenu razvoja i inovacija, on je postavljen za rukovodioca inovacijama i razvojem nadolazećih proizvoda HTC-a.



Kako je Cher Wang izjavila:

“Svedoci smo brzih promena u ovoj industriji, sa pametnim telefonima kao našom ličnom platformom koja nas povezuje sa rastućim svetom novih pametnih uređaja. Začetnici smo industrije pametnih telefona; vodićemo se i dalje takvim načinom razmišljanja da bismo iskoristili potencijal nove generacije umreženih i povezanih uređaja i usluga. Fantastičan odziv i reakcije javnosti na naš uređaj za virtuelnu realnost, HTC Vive, početkom ovog meseca, ukazuje na značaj novih uvezanih tehnologija za našu budućnost. Kao preduzetnica u srcu, veoma sam uzbuđena što je pred nama toliko novih prilika i mogućnosti, i počastvovana što mogu da ih iskoristim da doprinesem oblikovanju nove faze u razvoju HTC-a”

Ovo je prirodan razvoj toka u kompaniji HTC obzirom da se marljiva Cher Wang prethodnih godina uveliko uključivala u razna poslovanja kako bi Peter mogao se posveti razvoju novih proizvoda gde je on zapravo mnogo više stručniji. Uprava HTC-a je to prepoznala i rešila da to ozvaniči kako bi se kompanija kretala ka kvalitetnijem razvoju.

Sve u svemu, svedoci smo veoma uspešne karijere gospođe Cher Wang koja je na prethodnoj poziciji svoj posao obavljala odlično. Rezultat njenog rada i njenih kolega je fantastični HTC One M8 koji je jedan od najboljih telefona u 2014 godini.

HTC je nedavno u Barseloni na MWC2015 predstavio i svoj novi One M9 za koji se veruje da će takođe biti u samom vrhu 2015 godine. Ne propustite da pogeldate telefon i pročitate šta mi mislimo o njemu, klikom na priloženi LINK:



HTC One M9 je predstavljen na MWC 2015 konferenciji i evo šta mi mislimo o njemu!